Αθηνόραμα Digital ετών 8, κληρώσεις!

Έχουμε γενέθλια, συγκεντρώνουμε δώρα αξίας άνω των €3000 για 29 τυχερούς νικητές ή νικήτριες

Κλισέ, αλλά πέρα για πέρα αληθινό: κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, στα γενέθλια του Αθηνόραμα Digital, παρατηρούμε με τρόπο όλο και περισσότερο γλαφυρό το πόσο γρήγορα περνά ο καιρός στον κόσμο της τεχνολογίας. Όταν αυτό το Web site βρισκόταν ακόμη υπό ανάπτυξη - περισσότερα από 8 χρόνια πριν - δεν υπήρχαν στην ουσία tablet, η υψηλή ευκρίνεια μόλις είχε καθιερωθεί (η υπερυψηλή ευκρίνεια δεν υπήρχε καν ως έννοια), τα iPhone είχαν μόλις αποκτήσει App Store (τα κινητά που βασίζονται σε Android δεν είχαν καν ξεκινήσει την πορεία τους), τα netbooks θεωρούνταν ακόμη προτάσεις άξιες λόγου (το γιατί δεν ήταν φάνηκε λίγο αργότερα), τα Windows 7 βρίσκονταν ακόμη στον ορίζοντα (ο κόσμος γκρίνιαζε ακόμη για τα Windows Vista) και οι gamers δεν είχαν ακόμη ασχοληθεί με τους κορυφαίους τίτλους των PS3 και Xbox 360 (το Wii θεωρούνταν ακόμη εμπορική επιτυχία).

Η αγορά πριν από 8 χρόνια ήταν, με άλλα λόγια, εντελώς διαφορετική - και στο μεσοδιάστημα είχαμε την ευκαιρία όχι μόνο να καλύψουμε δημοσιογραφικά τόσες σημαντικότατες εξελίξεις, αλλά και να τις βιώσουμε ως καταναλωτές παρακολουθώντας τις να αλλάζουν τη ζωή μας. Ακριβώς εξαιτίας αυτού του ασταμάτητου ρυθμού με τον οποίο... "τρέχει" η τεχνολογία, όμως, απολαμβάνουμε την κάλυψη της αγοράς αυτής. Και το πιστό κοινό του Αθηνόραμα Digital είναι το καλύτερο κίνητρο για να συνεχίσουμε να το κάνουμε, έχοντας σχέδια για ακόμη περισσότερα και καλύτερα πράγματα στο μέλλον!

Μόνο δώρα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας θα μπορούσαμε βεβαίως να προσφέρουμε σε αυτό το κοινό, ώστε να γιορτάσει μαζί μας οκτώ χρόνια πορείας - τα ακόλουθα!

Η Sony Interactive Entertainment Europe προσφέρει έναν συνδυασμό PlayStation... εκρηκτικό: το μοντέλο PlayStation4 Pro μαζί με το περιφερειακό εικονικής πραγματικότητας PlayStation VR, καθώς και έξι πλήρη games για το δεύτερο: τα BattleZone, Hustle Kings VR, RIGS, PlayStation VR Worlds, EVE Valkyrie και DriveClub VR. Αυτό το... ultra combo ηλεκτρονικής διασκέδασης είναι χρηματικής αξίας €999 και, φυσικά, ψυχαγωγικής πολύ μεγαλύτερης!

Το νέο κινητό τεχνολογίας 4G+ HTC U11 - το πρώτο με την επαναστατική τεχνολογία αφής Edge Sense που επιτρέπει την χρήση της κάμερας ή πολλών apps απλώς πιέζοντας τα πλάγια της συσκευής - προσφέρει ως δώρο αξίας €799 η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Με λεπτό design, οθόνη 5.5 ιντσών, ανθεκτικότητα στο νερό ή στη σκόνη, το HTC U11 εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή. Διαθέτει κύρια κάμερα 12MP τεχνολογίας UltraPixel 3 και λειτουργία UltraSpeed Autofocus για πεντακάθαρες φωτογραφίες, ενώ εξαιρετικές είναι και οι selfies που προσφέρει χάρις στην κάμερα των 16MP στην πρόσοψή του. Ανάμεσα στα κορυφαία του χαρακτηριστικά και ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 835, γνωστός για τις υψηλές του επιδόσεις σε όλες τις εφαρμογές και για την αυτονομία που εξασφαλίζει στις συσκευές που τον αξιοποιούν. Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορεί βεβαίως να βρει κανείς την ευρύτερη γκάμα smartphones 4G+ της ελληνικής αγοράς και, για να είναι πάντοτε και οπουδήποτε online σε υψηλές ταχύτητες, να αποκτήσει πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο κάλυψης 4G στην Ελλάδα, αυτό της COSMOTE.

Η Sony Interactive Entertainment προσφέρει επίσης έναν δεύτερο συνδυασμό: το PlayStation4 στην νεότερη εκδοχή του (D-Chassis), μαζί με αντίτυπα των The Last Guardian, No Man's Sky και Ni-Oh, καθώς και μία ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus - για συμμετοχή σε Δικτυακές αναμετρήσεις και 30 δωρέαν games ακόμη. Ένα δώρο αξίας €499 για έναν ακόμη τυχερό ή τυχερή!

Με δώρα Δικτυακής υποδομής και έξυπνης διαχείρισης ενέργειας αντίστοιχα έχουν συνεισφέρει, δε, στο κοινό του Αθηνόραμα Digital οι γνωστές εταιρείες Devolo και TP-Link. H πρώτη προσφέρει δύο Devolo dLAN 550+ WiFi Starter Kit και τέσσερα Devolo WLAN Repeater για έξι συνολικά νικητές, ενώ η δεύτερη τρία TP-Link Smart Plugs HS100 για εύκολη απομακρυσμένη διαχείριση συσκευών που συνδέονται σε αυτά.

Επειδή... "Αθηνόραμα Digital" σημαίνει και "home cinema" φυσικά, για τους λάτρεις του σινε-θεάματος έχουμε πολλές ταινίες. Η Feelgood Entertainment προσφέρει σε DVD μερικές από τις καλύτερες ταινίες της Disney τα τελευταία χρόνια, για δέκα συνολικά νικητές: τα υπερηρωϊκά φιλμ Captain America The First Avenger, Captain America The Winter Soldier, Captain America Civil War, Thor, Thor The Dark World, Iron Man, Iron Man 2 και Iron Man 3, καθώς και τα δύο πιο πρόσφατα Star Wars, τα Episode VII The Force Awakens και Rogue One. Η Tanweer προσφέρει επίσης ταινίες σε DVD: ένα αντίτυπο του φιλμ Hell or High Water και πέντε του A Tale of Love and Darkness για έξι συνολικά νικητές.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες επιθυμούν να λάβουν μέρος στις γενέθλιες κληρώσεις μας, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος σ' αυτήν και όλες τις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail (επαναφέρουμε αυτήν την επιλογή καθώς είχαμε πλήθος από αιτήματα σχετικά), μπορούν να το κάνουν συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση πρέπει να είναι λειτουργική, καθώς και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο. Μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και λειτουργικού e-mail.

Οι γενέθλιες αυτές κληρώσεις του Αθηνόραμα Digital θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 22/10. Oι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook την Δευτέρα 23/10. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ