Αθηνόραμα Tech: κάθε μέρα, γρήγορα, περιεκτικά

Νέα ενότητα στο Αθηνόραμα.gr, παράλληλη λειτουργία με το Αθηνόραμα Digital

Με την τεχνολογία να έχει ολοένα κι εντονότερη παρουσία στην καθημερινή ζωή όλων μας, η Δέσμη Εκδοτική προχωρά αυτές τις ημέρες σε μία... αναπόφευκτη, ίσως, αλλά όχι λιγότερο σημαντική επιλογή: την ένταξη στην ύλη του Αθηνόραμα.gr της νέας ενότητας Tech. Είναι το τμήμα εκείνο του Αθηνοράματος που έχει ως αντικείμενο την τεχνολογία στο σύνολό της, την ψηφιακή κουλτούρα, την επικαιρότητα με τις σχετικές δράσεις και εκδηλώσεις στην Αθήνα, καθώς και τον επιγραμματικό σχολιασμό όσων συμβαίνουν στην αγορά της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών, των Δικτυακών υπηρεσιών και προϊόντων.

Το Αθηνόραμα Tech είναι διαφορετικού προσανατολισμού από το Αθηνόραμα Digital, καθιερωμένη πλέον δραστηριότητα της Δέσμης Εκδοτικής - το οποίο συνεχίζει την επτάχρονη πορεία του εστιασμένο στα τμήματα home entertainment και personal technology της αγοράς όπως πάντοτε. Το Αθηνόραμα Digital προσφέρει εμπεριστατωμένες αναλύσεις, κριτικό σχολιασμό, εκτενείς παρουσιάσεις και ειδικά θεματικά αφιερώματα σε πρωτογενή ύλη που δεν συναντάται συχνά στο ελληνικό Web. To Αθηνόραμα Tech στοχεύει στην γοργή, περιεκτική ενημέρωση, στην παρακολούθηση των νέων κυκλοφοριών στα προϊόντα τεχνολογίας, στην δημοσίευση επιλεγμένων δελτίων Τύπου και τον επιγραμματικό σχολιασμό - θετικό ή αρνητικό - για τα όσα... λένε και κάνουν οι πρωταγωνιστές της τεχνολογίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παρά την διακριτή τους λειτουργία, τα Αθηνόραμα Tech και Αθηνόραμα Digital συνεργάζονται στενά: το πρώτο εμπεριέχει τα πιο σημαντικά - και περισσότερο σχετικά με το mainstream κοινό - θέματα του δεύτερου, ενώ το δεύτερο συγκεντρώνει κάθε Παρασκευή στην ύλη και το εβδομαδιαίο newsletter του το πρόγραμμα κυκλοφοριών και τον περιεκτικό σχολιασμό του πρώτου. Τα Αθηνόραμα Tech και το Αθηνόραμα Digital φυσικά θα προσφέρουν, αυτόνομα και παράλληλα, το καθένα την δική του δημοσιογραφική ύλη. Με άλλα λόγια τα... καλύτερα των δύο κόσμων, όπως λένε και οι Σάξονες, για το κοινό του Αθηνοράματος: η αναλυτική ματιά του Αθηνόραμα Digital και τα γοργά αντανακλαστικά του Αθηνόραμα Tech, σε συνεργασία. Όπως ακριβώς ταιριάζει στην τεχνολογία... και την δημοσιογραφία της!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ