COSMOTE 4G Pocket WiFi: σύνδεση για όλη την παρέα παντού

Φορητό hotspot με καλή αυτονομία και προπληρωμένο όγκο δεδομένων προς χρήση, εγκαίρως για... παραλία

Όπως αποδεικνύεται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο γλαφυρά - τα στατιστικά των παρόχων κινητής τηλεφωνίας σκιαγραφούν αύξηση στην χρήση δεδομένων από το καταναλωτικό κοινό κάθε μα κάθε καλοκαίρι πλέον - ο κόσμος ναι μεν θέλει διακαώς να πηγαίνει διακοπές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως προθυμοποιείται να στερηθεί και την γρήγορη πρόσβαση στο Internet οπουδήποτε κι οποτεδήποτε! Η COSMOTE το έχει διαπιστώσει έμπρακτα, προφανώς, καθώς η αξιοποίηση του δικτύου 4G της αυξάνεται σταθερά σε όλη την Ελλάδα, γι' αυτό και φέτος προσφέρει μία καινούργια επιλογή προς αυτήν την κατεύθυνση: το 4G Pocket WiFi, το οποίο είναι σαφώς περισσότερο... social!

Πράγματι, είναι μεν μεγάλο πια το ποσοστό των Ελλήνων καταναλωτών οι οποίοι μπορούν, ο καθένας ξεχωριστά, να συνδεθούν με το smartphone ή το tablet τους στο Internet σε ταχύτητες 4G χρησιμοποιώντας διάφορα προγράμματα χρήσης δεδομένων - αλλά το 4G Pocket WiFi αξιοποιείται διαφορετικά: συνδέεται στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE αλλά το ίδιο λειτουργεί ως hotspot (ασύρματο router ουσιαστικά) στο οποίο μπορεί να συνδεθεί στην συνέχεια... όλη η παρέα με τα κινητά, τα tablet ή τα laptop τους, ή φυσικά λιγότεροι άνθρωποι με πολλαπλές συσκευές. Οι ταχύτητες σύνδεσης που υπόσχεται η COSMOTE ανέρχονται σε έως και 150 Mbps - είναι υπεραρκετά και πολύ λιγότερα πρακτικά εννοείται - και το 4G Pocket WiFi μπορεί να διαχειριστεί έως και 16 συσκευές ταυτόχρονα, πιο πολλές απ' όσες πιθανότατα θα τού ανατεθούν στα πιο πολλά σενάρια χρήσης.

Το ίδιο το 4G Pocket WiFi είναι πολύ μικρό και ελαφρύ, φέρει ενσωματωμένη μπαταρία αυτονομίας περίπου 5 ωρών - μπορεί να συνδεθεί π.χ. και με κάποια εξωτερική μπαταρία (powerbank) μεγάλης χωρητικότητας για να φορτιστεί και να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα - και στην τρέχουσα προσφορά της COSMOTE προσφέρεται αντί €89 με προπληρωμένο όγκο δεδομένων της τάξης των 50 GB για χρήση μέσα σε 6 μήνες. Στο προφανώς... πιθανότερο σενάριο εξάντλησης αυτών των 50 GB νωρίτερα, προσφέρονται πακέτα προσθήκης περισσότερων GB για κατανάλωση τα οποία ποικίλλουν σε κόστος από τα €10 (για μόλις 2 GB σε ένα μήνα) έως τα €80 (για 80 GB με χρονικό περιθώριο ενός έτους).

Αν και φυσικά τα ακριβότερα πακέτα είναι, όπως πάντοτε, και τα πλέον συμφέροντα, το COSMOTE 4G Pocket WiFi θα μπορούσε άνετα να είναι... υπόθεση παρέας με το κόστος απόκτησης μοιρασμένο ανάμεσα στα μέλη της. Και δεν είναι καθόλου μα καθόλου δύσκολο να φανταστούμε σενάριο... γνωριμιών ή σύσφιξης σχέσεων σε μία παραλία με αφορμή την πρόταση της COSMOTE: "Κορίτσια, θέλετε να κάτσετε μαζί μας; Έχουμε και WiFi!"

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ