Εορταστικές κληρώσεις 2016-2017: tech-δώρα, απ' όλα!

Σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης, gadgets, ταινίες games και άλλα πολλά, για να... μπει καλά η νέα χρονιά!

Η εορταστική περίοδος έχει συνδεθεί βεβαίως με δώρα κάθε είδους, από το Αθηνόραμα Digital, ωστόσο, κυρίως δώρα τεχνολογικά και ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας θα περίμενε κανείς. Και πολύ καλά θα έκανε! Σε συνεργασία με την Sony Computer Entertainment, την Creative, την Devolo, την TP-Link, την Feelgood, την Tanweer, την Bandai Namco Entertainment και την Electronic Arts διοργανώνουμε και φέτος κλήρωση εορταστική για το κοινό μας. Αυτή συγκεντρώνει συσκευές, gadgets, video games, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες συνολικής αξίας €2000 - με δώρα αρκετά για να αναδείξουν ούτε λίγο ούτε πολύ... 36 νικητές!

Για να δούμε τί συγκεντρώσαμε αυτή τη φορά στην δωροκληρωτίδα, λοιπόν! Η Sony Computer Entertainment προσφέρει το μεγαλύτερο δώρο των φετινών μας κληρώσεων: ένα PlayStation4 στην ανανεωμένη του έκδοση Slim, με σκληρό δίσκο των 500 GB, συνοδευόμενο από δύο χειριστήρια, αντίτυπα των Uncharted 4, The Last Guardian και No Man's Sky, καθώς και μία συνδρομή 12 μηνών στην υπηρεσία PlayStation Plus (για τουλάχιστον 24 δωρεάν games ακόμη σ' αυτό το διάστημα). Ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας για... όλο το 2017, με άλλα λόγια!

Αυτό θα κερδηθεί από έναν μεγάλο τυχερό ή τυχερή, μεν, όμως δεκαπέντε ακόμη νικητές ή νικήτριες θα μοιραστούν από πέντε αντίτυπα των Uncharted 4, The Last Guardian και No Man's Sky, επίσης προσφορά της Sony Computer Entertainment.

Στο κοινό του Αθηνόραμα Digital που αγαπά τα games απευθύνονται, άλλωστε, και τα games με τα οποία συνεισφέρουν οι Bandai Namco Entertainment και Electronic Arts: η πρώτη προσφέρει τέσσερα αντίτυπα του νεότερου Sword Art Online για PlayStation4 και δύο αντίτυπα του Dragon Ball Xenoverse 2 για Xbox One, ενώ η δεύτερη ένα αντίτυπο του Battlefield 1 για Xbox One.

Για τους φίλους και τις φίλες, πάντως, που προτιμούν τα... gadgets από τα games, φέτος έχει φροντίσει η Creative και η TP-Link. H πρώτη διαθέτει μερικά από τα καλύτερά της ασύρματα ηχεία - ένα Creative iRoar Go, ένα Creative MUVO 2 και ένα Soundblaster FRee - τα οποία αναλαμβάνουν ν' αναπαράγουν ποιοτικά μουσική από ποικιλία πηγών, συμπεριλαμβανομένων των σύγχρονων smartphones και tablets.

Η TP-Link, από την άλλη, προσφέρει δύο επίσης σημαντικά... gadgets για τα gadgets όλων μας, ειδικά για τα smartphones και τα tablets: φορητές μπαταρίες (TP-Link TL-PB5200 power banks) γενναιόδωρης χωρητικότητας, για φόρτιση οποτεδήποτε χρειαστεί "εκεί έξω". Προσφέρει επίσης μία ποιοτική ασύρματη κάμερα παρακολούθησης εσωτερικών χώρων (TP-Link NC250), ικανή να λειτουργεί απρόσκοπτα και στο σκοτάδι.

Μιλώντας για ασύρματη δικτύωση, πάντως, η πάντοτε διαθέσιμη οικιακή μέσω Wi-Fi είναι το... δεύτερο πολυτιμότερο πράγμα μετά τις συσκευές που την αξιοποιούν - γι' αυτό και η Devolo δίνει την ευκαιρία σε τρεις φίλους ή φίλες να βελτιώσουν θεαματικά την δική τους οικιακή Δικτυακή σύνδεση με ισάριθμα σετ dLan 550 Wi-Fi, τόσο στον ίδιο χώρο όσο και σε διαφορετικά δωμάτια.

Ούτε εκείνοι που αγαπούν τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές ωστόσο - και ποιός επισκέπτης του Αθηνοράματος δεν τις αγαπά; - θα μείνουν παραπονεμένοι από τις φετινές μας κληρώσεις, χάρις στην Feelgood Entertainment και την Tanweer. Η πρώτη προσφέρει τρία αντίτυπα της ταινίας Alice Through The Looking Glass σε συνδυαστική έκδοση Blu-ray/DVD, για ισάριθμους τυχερούς ή τυχερές.

Η Tanweer προσφέρει τρία άλλα δώρα: την τριλογία The Hobbit σε Blu-ray/3D Blu-ray με συνοδευτικό συλλεκτικό ημερολόγιο, την ταινία Pan σε DVD και τον πρώτο κύκλο της ποιοτικής τηλεοπτικής σειράς Blindspot σε DVD.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να λάβουν μέρος στις εορταστικές μας κληρώσεις είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος σε όλες τις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail, μπορούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει να είναι λειτουργική, καθώς και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

Οι εορταστικές κληρώσεις του Αθηνόραμα Digital θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 15/1. Oι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 16/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες και, φυσικά, καλή χρονιά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ