ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Μεγάλο νέο κατάστημα στη Γλυφάδα

Μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, πρακτικές εφαρμογές τεχνολογίας και εξειδικευμένοι σύμβουλοι αγορών

Με την πάροδο του Σεπτεμβρίου και την είσοδο στον Οκτώβρη πρακτικά ξεκινά και η... προεορταστική περίοδος, η γονιμότερη της χρονιάς εμπορικά - και με Black Friday, Χριστούγεννα και τόσες ονομαστικές γιορτές συγκεντρωμένες στο τελευταίο αυτό τρίμηνο, καμία απορία που η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ επέλεξε αυτές τις ημέρες να ξεκινήσει την λειτουργία του νεότερου, μεγαλύτερου καταστήματός της. Αυτό βρίσκεται στην Αγγέλου Μεταξά 13, κοντά στην κεντρική πλατεία της Γλυφάδας, και φιλοδοξεί με τον σχεδιασμό και την προσέγγισή του να "δείξει τον δρόμο" για περισσότερα μελλοντικά καταστήματα αυτού του μεγέθους και προσανατολισμού όσον αφορά στην τεχνολογία.

Το νέο κατάστημα είναι τριώροφο και έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να κατευθύνει τον επισκέπτη σε διαφορετικές "θεματικές ζώνες" προϊόντων αλλά και "βιωματικές γωνίες" όπου έχει την ευκαιρία να δει σε καθημερινό πλαίσιο, εφαρμοσμένη την τεχνολογία στην οποία βασίζονται πολλά νέα προϊόντα. Οι "θεματικές ζώνες" καλύπτουν φυσικά όλες τις σημαντικές τεχνολογικές κατηγορίες, από τα smartphones, τα tablets και τα αξεσουάρ τους, μέχρι τα laptop ή τα εκπαιδευτικά παιχνίδια ρομποτικής. Οι "βιωματικές γωνίες", από την άλλη πλευρά, περιλαμβάνουν χώρους εστιασμένους στο "έξυπνο σπίτι", τις Δικτυωμένες τηλεοράσεις, την μουσική, τα video games και την σωματική εξάσκηση.

Το νέο υπερ-κατάστημα της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ λειτουργεί βεβαίως και ως πιστοποιημένο service point για ευρεία γκάμα συσκευών (τόσο για το καταναλωτικό κοινό όσο και για το εταιρικό), ενώ παρόντες στον χώρο είναι πάντοτε και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι αγορών (Tech Experts) που θα ενημερώσουν και βοηθήσουν τον επισκέπτη να διαλέξει το προϊόν που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του. To καινούργιο κατάστημα της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 25 Σεπτεμβρίου και στο πλαίσιο των εγκαινίων του έχουν προγραμματιστεί όλων των ειδών τα happenings και κληρώσεις - συμπεριλαμβανομένου κι ενός τουρνουά gaming που θα ξεκινήσει την Τρίτη, 2/10. Από μας, καλές δουλειές!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ