Καλώς τα Ch@tphones!

Προσιτά... τσατοκινητά από τη Vodafone

Θα πρέπει όντως να ζούσε κανείς μέσα σε απομακρυσμένη σπηλιά τα τελευταία χρόνια - όπως και η γνωστή αγγλόφωνη έκφραση - για να μην έχει αντιληφθεί ότι οι νεαροί ή/και νέοι άνθρωποι, που έχουν μεγαλώσει με το Internet, επιδίδονται στο... ευγενές σπορ του chat σχεδόν καθημερινά. Η άμεση επικοινωνία των γραπτών μηνυμάτων που ανταλλάσονται σε πραγματικό χρόνο έχει καταστεί πιο δημοφιλής από τα SMS και, πέρα από τους Η/Υ, όλα τα γνωστά smartphones την υποστηρίζουν με αντίστοιχες εφαρμογές. Αν όμως δεν θέλει ή δεν μπορεί κάποιος να επενδύσει σε ένα smartphone λόγω κόστους; Για αυτό το κοινό, που σίγουρα δεν είναι καθόλου μικρό, η Vodafone προωθεί αυτόν τον καιρό τα... Ch@tphones, μια νέα κατηγορία κινητών τηλεφώνων προσανατολισμένων στη συγκεκριμένη λειτουργία.

Τα Ch@tphones προσφέρουν πρόσβαση στις επικρατέστερες υπηρεσίες chatting και instant messaging, αλλά και στα πιο γνωστά Web sites κοινωνικής δικτύωσης: αναφερόμαστε στα MSN, Yahoo Μessenger, Google Talk, Facebook και Twitter. Μέσω αυτών, οι κάτοχοι των Ch@tphones μπορούν να είναι σε συνεχή επαφή με συγγενείς και φίλους, ασχέτως αν αυτοί συνεργάζονται με άλλους παρόχους κινητής τηλεφωνίας ή όχι. Η Vodafone, άλλωστε, προσφέρει πολλαπλές επιλογές όσον αφορά και στις συσκευές που διαθέτει: το Vodafone 553 κυκλοφορεί σε δύο χρώματα και κοστίζει €79, το Samsung Ch@t335 σε τέσσερα και κοστίζει €99, το Νokia C3 σε πέντε χρώματα και κοστίζει €119. Έχουν όλοι, δε, την επιλογή ν' αποκτήσουν το δικό τους Ch@tphone από €79 - ή ακόμη πιο φθηνά ανταλλάσοντας την παλιά τους συσκευή σε ένα κατάστημα της Vodafone - πάντοτε χωρίς συμβόλαιο σύνδεσης.

Παράλληλα με τις συσκευές, η εταιρεία προωθεί το CH@T ME OLOUS: πρόκειται για το νέο πρόγραμμα χρήσης από το Vodafone CU που προσφέρει 30 MB προπληρωμένων δεδομένων για mobile Internet αντί μόλις €1 την εβδομάδα, ώστε οι κάτοχοι των Ch@tphones να επιδίδονται σε... ασταμάτητο chat με όλους. Η συγκεκριμένη προσφορά θα ισχύσει για όσους και όσες ενεργοποιήσουν το πρόγραμμα αυτό μέχρι και τις 30 Απριλίου 2011. Chat παντού με €4 το μήνα; Τώρα που... άνοιξε ο καιρός, εννοείται!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ