Κληρώσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ: νικητές, νικήτριες

Ποιοί και ποιές κέρδισαν κινητό και μάσκες εικονικής πραγματικότητας;

Τα smartphones είναι πάντοτε από τα δημοφιλέστερα δώρα που κληρώνουμε στο Aθηνόραμα Digital και, από αυτήν την πλευρά, ουδεμία... έκπληξη που η υψηλότερη ίσως συμμετοχή που έχουμε καταγράψει φέτος ανήκει στο εντυπωσιακό, φωτογραφικό Huawei P10. Απρόσμενα μεγάλη, πάντως, ήταν και η συμμετοχή του κοινού για την μάσκα εικονικής πραγματικότητας της Dlodlo για τα iPhone, για να είμαστε ειλικρινείς - απόδειξη του γεγονότος ότι ενδιαφέρον στην αγορά για τα προϊόντα VR υπάρχει, έστω κι αν δείχνει να χρειάζεται περισσότερο περιεχόμενο ώστε για να "πειστεί" μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού ν' ασχοληθεί με αυτά.

Ευχαριστούμε για πολλοστή φορά όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital για τη δυναμική συμμετοχή τους, την αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ για την προσφορά των δώρων και χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις...

...το Huawei P10 κερδίζει η Μαρία Γεωργιοπούλου και από ένα Dlodlo VR A1 κερδίζουν οι Στέφανος Πολίτης (συμμετοχή με e-mail), Βαγγέλης Μπίτας, Κατερίνα Μαλιαχώβα (συμμετοχή με e-mail) και Γιάννης Χανιώτης. Τα συγχαρητήριά μας!

Όπως πάντοτε, ευχαριστούμε την αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ που συνεργάστηκε μαζί μας για τις συγκεκριμένες κληρώσεις, καθώς και όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος. Οι νικητές και νικήτριες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 15 ημερών για την παραλαβή του δώρου τους. Για τους υπόλοιπους φίλους και φίλες που δεν κέρδισαν σε αυτήν την κλήρωση, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη... που δεν αργεί!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ