Κλήρωση ΓΕΡΜΑΝΟΣ: κέρδισε το Dlodlo VR Α1

Μάσκα εικονικής πραγματικότητας για iPhone, για τέσσερις τυχερούς ή τυχερές

Δεν χωρά αμφιβολία στο γεγονός ότι τα προϊόντα εικονικής πραγματικότητας ανήκουν σε μία από τις περισσότερα υποσχόμενες κατηγορίες αυτή τη στιγμή, όμως η αλήθεια επίσης είναι πως δεν διαθέτει όλος ο κόσμος τα χρήματα που απαιτούνται για να απολαύσει τις κορυφαίες εμπειρίες VR που προσφέρονται από τα PlayStation VR, Oculus Rift και HTC Vive. Οι μάσκες εικονικής πραγματικότητας για ικανά smartphones, ωστόσο, είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα - και αφού τα iPhone έχουν σχεδόν... μόνιμη θέση ανάμεσα σε αυτά, ήταν θέμα χρόνου να εμφανιστούν τέτοιες μάσκες και για τα κινητά της Apple. Ανάμεσά τους, δε, το καινούργιο Dlodlo A1, σχεδιασμένο ειδικά για iPhone, σαφώς ξεχωρίζει!

Η μάσκα εικονικής πραγματικότητας Dlodlo VR A1 είναι συμβατή με όλα τα iPhone από το 6 και μετά (6/6S/7) και προσφέρει την δυνατότητα θέασης υλικού VR με τρόπο ευκολότερο από ποτέ. Είναι το πρώτο ολοκληρωμένο τέτοιο σύστημα στον κόσμο με αισθητήρα αναγνώρισης των κινήσεων του κεφαλιού σε 9 άξονες (9-axis sensor), ο οποίος - σε συνδυασμό με τον αλγόριθμο πρόβλεψης των κινήσεων του χρήστη - προσφέρει υψηλό επίπεδο ακρίβειας και απόλυτα ομαλή παρακολούθηση του εκάστοτε περιεχομένου εικονικής πραγματικότητας.

Η Dlodlo VR A1 διαθέτει εύχρηστα πλήκτρα ελέγχου στις πλευρές του και ασφαλή υποδοχή Lightning για σύνδεση των iPhone σταθερά κι αξιόπιστα. Είναι ελαφριά και εφαρμόζει άψογα σε κάθε σχήμα κεφαλιού, ακόμα κι αν ο χρήστης φορά γυαλιά. Ο κάτοχος της μάσκας αυτής, άλλωστε, έχει πρόσβαση σε εκτενές περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας, στερεοσκοπικά games και ταινίες μέσα από το δωρεάν Dlodlo VR app. Απλώς τοποθετώντας κανείς το συμβατό του iPhone στην Dlodlo VR A1 μπορεί ν' ανακαλύψει έναν κυριολεκτικά... νέο ψηφιακό κόσμο άλλης διάστασης! Περισσότερα για το προϊόν μπορεί να βρει κανείς σε αυτήν την σελίδα.

Αυτήν την μάσκα εικονικής πραγματικότητας, αξίας €119.90, έχουν την ευκαιρία 4 τυχεροί φίλοι ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν μέσα από την κλήρωση που διοργανώνει η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να λάβουν μέρος σε αυτήν είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail, μπορούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση πρέπει να είναι λειτουργική, καθώς και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στην σελίδα μας στο Facebook ή την αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

To Dlodlo A1 μπορεί, φυσικά, να βρει ήδη κανείς άμεσα και στα ανανεωμένα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στην καρδιά της τεχνολογίας, τα οποία προσφέρουν στους καταναλωτές μεγάλη ποικιλία από προηγμένα κινητά 4G/4G+ και όλα τα αξεσουάρ που θα μπορούσαν να ζητήσουν γι' αυτά. Στην γνωστή αλυσίδα, άλλωστε, βρίσκεται και μεγάλη ποικιλία hi-tech προϊόντων και smart gadgets γενικότερα: από drones και action cameras μέχρι Smart TV και συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας, η γκάμα των προτάσεων που μπορεί να βρει κανείς σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να διευκολύνει τη ζωή του ή/και να την κάνει περισσότερο διασκεδαστική, είναι πολύ μεγάλη.

Η κλήρωση των ΓΕΡΜΑΝΟΣ και Αθηνόραμα Digital για τα τέσσερα Dlodlo A1 θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 25/6. O νικητής/νικήτρια θ' ανακοινωθεί στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 26/6. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ