Κλήρωση ΓΕΡΜΑΝΟΣ: κέρδισε το κορυφαίο Huawei P10!

Το ξεχωριστό φωτογραφικό smartphone... "Perfect Ten" για έναν τυχερό ή τυχερή

Δεν χωρά αμφιβολία στο γεγονός ότι οι φωτογραφικές δυνατότητες ενός σύγχρονου smartphone είναι πια τόσο σημαντικές στα μάτια τόσο μεγάλου ποσοστού του κοινού, που από μόνες τους μπορούν να καθορίσουν την εμπορική πορεία των μοντέλων εκείνων που κινούνται στην ανώτερη ή ανώτατη ζώνη κόστους. Σε αυτά τα κινητά είναι πρακτικά αυτονόητες οι υψηλές φωτογραφικές επιδόσεις. Αντιστρόφως, είναι πολλοί πια οι χρήστες που έχουν την πρόθεση να πληρώσουν "κάτι παραπάνω", αν αυτό σημαίνει πως το smartphone που ζητά αυτά τα χρήματα θα προσφέρει κορυφαία αποτελέσματα στη σύλληψη φωτογραφιών και video. Η Huawei έχει πλέον αρκετή εμπειρία στην αγορά των κινητών που βασίζονται σε Android ώστε να εφαρμόζει αυτές τις διαπιστώσεις κάθε χρονιά στην κορυφαία της πρόταση - και για το 2017 αυτή δεν είναι άλλη από το "δέκα το καλό", το διάσημο P10!

Το συγκεκριμένο smartphone της Huawei έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της φωτογραφίας, αξιοποιώντας για μία ακόμη χρονιά την συνεργασία της εταιρείας με την θρυλική Leica για την υλοποίηση εξαιρετικών δυνατοτήτων κύρια κάμερα. Αυτή είναι "διπλή", με έναν αισθητήρα στα 12 Megapixel και έναν ακόμη μονοχρωματικό στα 20 Megapixel: συνδυάζοντας τους δύο ο χρήστης μπορεί να επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα σε κακές συνθήκες φωτισμού αλλά και ασυνήθιστα υψηλής ποιότητας ασπρόμαυρες φωτογραφίες, καλλιτεχνικής υφής και μεγάλης λεπτομέρειας. Όλα τα υποβοηθητικά στοιχεία που περιμένει κανείς, από την οπτική σταθεροποίηση και την σκόπευση με laser, μέχρι το flash δύο πηγών LED, είναι φυσικά παρόντα. Η κάμερα της πρόσοψης, άλλωστε, είναι μεν βασισμένη σε αισθητήρα των 8 Megapixel, όμως απορροφά από το περιβάλλον το διπλάσιο φως απ' ότι στο παρελθόν, πράγμα που σημαίνει... ναι, καθαρότερες σέλφι από ποτέ!

Φυσικά όντας κορυφαίο μοντέλο smartphone ενός μεγάλου κατασκευαστή το P10 είναι προσεγμένο και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς. Είναι εξαιρετικά λεπτό κι ελαφρύ, όμορφου σχεδιασμού και ποιοτικής κατασκευής, με ευδιάκριτη οθόνη διαγωνίου 5.1 ιντσών και ανάλυσης υψηλής ευκρίνειας. Ο κεντρικός του επεξεργαστής είναι ταχύτατος, η μνήμη λειτουργίας του άφθονη, ο αποθηκευτικός του χώρος σημαντικός κι επεκτάσιμος, ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων ικανός να προσφέρει ασφάλεια στα δεδομένα του χρήστη δίχως να θυσιάζει την ευχρηστία της συσκευής. Η ευμεγέθης του μπαταρία εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία (υποστηρίζει και ταχεία φόρτιση) . Περισσότερες λεπτομέρειες για το "Perfect Ten" της Huawei μπορεί να βρει κανείς σε αυτήν την σελίδα.

Αυτό το smartphone, αξίας €649, έχει την ευκαιρία ένας τυχερός φίλος ή φίλη του Αθηνόραμα Digital να κερδίσει μέσα από την κλήρωση που διοργανώνει η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να λάβουν μέρος σε αυτήν είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail, μπορούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση πρέπει να είναι λειτουργική, καθώς και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στην σελίδα μας στο Facebook ή την αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

To Huawei P10 μπορεί, φυσικά, να βρει ήδη κανείς και στα ανανεωμένα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τα οποία προσφέρουν στους καταναλωτές μεγάλη ποικιλία από προηγμένα κινητά 4G/4G+ και όλα τα αξεσουάρ που θα μπορούσαν να ζητήσουν γι' αυτά. Στην γνωστή αλυσίδα, άλλωστε, βρίσκεται και μεγάλη ποικιλία hi-tech προϊόντων και gadgets γενικότερα: από drones και action cameras μέχρι Smart TV και συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας, η γκάμα των προτάσεων που μπορεί να βρει κανείς σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να διευκολύνει τη ζωή του ή/και να την κάνει περισσότερο διασκεδαστική, είναι πολύ μεγάλη.

Η κλήρωση των ΓΕΡΜΑΝΟΣ και Αθηνόραμα Digital για το Huawei P10 θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 25/6. O νικητής/νικήτρια θ' ανακοινωθεί στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 26/6. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ