Νέα κλήρωση: 21/12/2010

Κερδίστε 3 mini ηχοσυστήματα, προσφορά της Sony Hellas!

Με τη μουσική ν' αποτελεί το... ένα και μοναδικό ίσως είδος ψυχαγωγίας που αρέσει σε όλους και όλες ανεξαιρέτως, η αναπαραγωγή της σ' ένα δωμάτιο ενδιαφέρει πρακτικά τους πάντες - και γι' αυτή τη δουλειά, τα mini ηχοσυστήματα έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού εδώ και πολύ καιρό. Ε, αυτήν την Πρωτοχρονιά, τρεις φίλοι ή φίλες του Αθηνόραμα Digital θα έχουν την ευκαιρία να ακούν την αγαπημένη τους μουσική από το νέο τους τέτοιο mini ηχοσύστημα, χάρις στην παρούσα κλήρωση!

To mini ηχοσύστημα που προσφέρει η Sony Hellas για τρεις νικητές ή νικήτριες είναι το CMT-CPZ3. Ανήκει στα εισαγωγικά μοντέλα της εταιρείας, δεν παύει ωστόσο να προσφέρει αναπαραγωγή μουσικής από CD, ραδιοφωνικό δέκτη και συνολική ισχύ 150 Watt, υπεραρκετή για να καλύψει ηχητικά ένα μεγάλο δωμάτιο. Ο σχεδιασμός του είναι απλός και καλαίσθητος, ενώ η χρήση του ξύλου και του μετάλλου στα ηχεία του προσδίδει μοντέρνο χαρακτήρα που ταιριάζει με πολλούς διαφορετικούς χώρους και στυλ διακόσμησης.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 27/12 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν την Τρίτη 28/12. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ