Νέα κλήρωση: 28/12/2010

Κερδίστε 3 Bloggie, προσφορά της Sony Hellas!

Ναι, δεν λέμε, κι εμείς και πολύς άλλος κόσμος συλλαμβάνει φωτογραφίες και video όπου βρεθεί κι όπου σταθεί με το κινητό του τηλέφωνο - είμαστε η... γενιά του YouTube, άλλωστε! - όμως μία συσκευή κατασκευασμένη γι' αυτό το σκοπό είναι βέβαιο ότι μπορεί να προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα. Και αυτή η ψηφιακή φωτογραφική ή βιντεοκάμερα το τελευταίο διάστημα δεν χρειάζεται απαραίτητα... τσάντα μεταφοράς ή καν θήκη. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις για να το χειρισμό της. Και δεν χρειάζεται περίπλοκες διαδικασίες για να δημοσιεύσει κανείς το υλικό που συνέλαβε μ' αυτήν, στο Internet. Δεν χρειάζεται τίποτε από τα παραπάνω, αν είναι η Bloggie της Sony, η αληθινά φορητή βιντεοκάμερα που μπορεί να έχει κανείς μαζί του οπουδήποτε κι οποτεδήποτε!

Αυτήν την απίθανη, βολική και προσεγμένη βιντεοκάμερα μπορούν να κερδίσουν όσοι και όσες συμμετάσχουν στην παρούσα κλήρωση της Sony Hellas: τρεις Bloggie για ισάριθμους νικητές ή νικήτριες. H Bloggie έχει δώσει έμφαση στην ευχρηστία, καθώς και περιστρεφόμενο φακό για λήψη από οποιαδήποτε γωνία διαθέτει, και καθαρή οθόνη προεπισκόπησης, και ενσωματωμένο το βύσμα USB που τής επιτρέπει να συνδεθεί άμεσα με PC ή Mac και να δημοσιεύσει μέσω αυτού στο Internet το υλικό που έχει συλλάβει. Παρά το μικρό της μέγεθος, το video που συλλαμβάνει είναι υψηλής ευκρίνειας και οι φωτογραφίες καθαρές και ανάλυσης 5 Megapixel.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Τρίτη 4/1 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν την Τετάρτη 5/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ