Νέα κλήρωση: 28/12/2010

Κερδίστε 3 ψηφιακές κορνίζες, προσφορά της Sony Hellas!

Πολύ, πολύ ωραία. Τραβήξατε αμέτρητες φωτογραφίες από τις διακοπές, τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου, τις εκδρομές, τα πάρτυ... τις αποθηκεύσατε στον Η/Υ... και μετά; Λίγες, πολύ λίγες από αυτές θα εκτυπωθούν κι οι περισσότερες θα παραμείνουν σε κάποιο σκληρό δίσκο - ή στο Facebook, αλλά ποιός συνδέεται εκεί μόνο και μόνο για να δει τις... φωτό; Καμία απορία που οι ψηφιακές κορνίζες έχουν αποδειχθεί δημοφιλείς: είναι ένας κομψός, έξυπνος τρόπος όχι μόνο να απολαμβάνει κανείς τις αγαπημένες του φωτογραφίες χωρίς πολλές... διαδικασίες, αλλά και να κοσμήσει μοντέρνα σχεδόν οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού. Η Sony, έχοντας παρουσία στην αγορά της ψηφιακής φωτογραφίας εδώ και πολύ καιρό με πολλά προϊόντα, διαθέτει ευρεία γκάμα από ψηφιακές κορνίζες - και τρεις από τις καλύτερες έχουν την ευκαιρία ισάριθμοι φίλοι ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν, μέσα από την παρούσα κλήρωση!

Πρόκειται για την Sony DPF-D1020B, μία από τις ψηφιακές κορνίζες της σειράς υψηλών επιδόσεων της ιαπωνικής εταιρείας. Το συγκεκριμένο μοντέλο που μάς διέθεσε η Sony Hellas είναι μεγάλης διαγωνίου (10.2 ιντσών), είναι εφοδιασμένο με άφθονο αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 2 GB (που επεκτείνεται μέσω καρτών μνήμης), προσφέρει θύρα USB και ενσωματωμένα ηχεία (για την αναπαραγωγή μουσικής υπόκρουσης κατά τη διάρκεια των slideshow), αξιοποιεί και αισθητήρα προσανατολισμού έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί είτε οριζόντια είτε κάθετα, προσαρμόζοντας ανάλογα τις φωτογραφίες. Είναι βεβαίως πανέμορφα σχεδιασμένη και η ποιότητα κατασκευής της δεν αφήνει περιθώρια κριτικής.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Τρίτη 4/1 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν την Τετάρτη 5/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ