Οκτώβριος στο Netflix: φθινοπωρινές αποκλειστικότητες

Τί ξεχωρίζει ανάμεσα στις προσθήκες νέων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στον κατάλογo της δημοφιλούς υπηρεσίας;

Νέος μήνας, νέο υλικό για τους συνδρομητές του Netflix, της δημοφιλέστερης Δικτυακής υπηρεσίας ψυχαγωγίας που προσφέρει πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών αντί ενιαίου μηνιαίου αντιτίμου. Τον δέκατο μήνα του 2024 στο αποκλειστικό νέο περιεχόμενο του καταλόγου της προστίθενται ταινίες, νέες σεζόν καθιερωμένων σειρών, ντοκυμαντέρ, παιδικά και άλλα.

Αναλυτικά ακολουθούν οι νέες παραγωγές του Netflix με την ημερομηνία διάθεσής τους στο ελληνικό κοινό:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
Love Is Blind: Season 7 (02/10/2024)
Μια νέα ομάδα σινγκλ μπαίνει στις κάψουλες, έτοιμη να αφήσει τις επιφανειακές κρίσεις και να αντιμετωπίσει πιθανές απογοητεύσεις στο κυνήγι της αγάπης και της δέσμευσης.

Heartstopper: Season 3 (03/10/2024)
Ο Τσάρλι και ο Νικ είναι έτοιμοι να πάνε τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο. Καθώς έρχονται πιο κοντά με κάθε τρόπο, καλούνται να αντιμετωπίσουν μια πολύ μεγάλη πρόκληση.

Starting 5 (09/10/2024)
Αυτή η συναρπαστική αθλητική σειρά ακολουθεί τους Τζίμι Μπάτλερ, Άντονι Έντουαρντς, ΛεΜπρον Τζέιμς, Ντομάντας Σαμπόνις και Τζέισον Τέιτουμ σε όλη τη σεζόν 2023-24 του NBA.

Deceitful Love (09/10/2024)
Όταν γίνεται 60, μια πλούσια γυναίκα ερωτεύεται ξαφνικά έναν γοητευτικό και πολύ νεότερο άντρα, αλλά η οικογένειά της αμφιβάλλει για τις προθέσεις του.

Outer Banks Season 4: Part 1 (10/10/2024)
Τα Ψάρια επιστρέφουν κι αρχίζουν να περνούν καλά, αλλά δεν θα αργήσουν να καταπιαστούν μ' αυτό που ξέρουν καλύτερα: το κυνήγι ενός θησαυρού.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft (10/10/2024)
Μέσα από ένα επικίνδυνο κυνήγι, η ατρόμητη τυχοδιώκτρια Λάρα Κροφτ βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραυματικό της παρελθόν, ενώ παράλληλα ξετυλίγει ένα αρχαίο μυστήριο.

Love Is Blind, Habibi (10/10/2024)
Το διάσημο ζευγάρι Έλχαμ Άλι και Χάλεντ Σάκερ παρουσιάζει ένα κοινωνικό πείραμα, όπου εργένηδες Άραβες παντρεύονται άτομα χωρίς να τα έχουν δει ποτέ.

Car Masters: Rust to Riches: Season 6 (23/10/2024)
Η ομάδα του Γκόθαμ μπαίνει δυναμικά στην αγορά πολυτελών οχημάτων, αλλά η ικανοποίηση των πελατών διατηρώντας παράλληλα τη δημιουργικότητα αποδεικνύεται μεγάλη πρόκληση.

Territory (24/10/2024)
Όταν η μεγαλύτερη μονάδα κτηνοτροφίας στον κόσμο μένει χωρίς ξεκάθαρο διάδοχο, οι αντίπαλες φατρίες μάχονται μεταξύ τους σε έναν άγριο και ανατρεπτικό αγώνα γενεών.

Simone Biles Rising Part 2 (25/10/2024)
Δείτε τις προσπάθειες της Σιμόν Μπάιλς να ισορροπήσει την προσωπική ζωή, την ψυχική της υγεία και την προπόνησή της ενόψει της επιστροφής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Hellbound: Season 2 (25/10/2024)
Καθώς το χάος βαθαίνει, η δικηγόρος Μιν Χιετζίν, η Νέα Αλήθεια και η Αιχμή του Βέλους βρίσκονται ξανά μπλεγμένες μετά την ξαφνική ανάσταση πρώην καταδικασμένων.

The Law According to Lidia Poet: Season 2 (30/10/2024)
Ενώ η Λίντια συνεχίζει να υπερασπίζεται την ισότητα, η άφιξη ενός νέου εισαγγελέα αναστατώνει τον κόσμο της κι ο Ενρίκο εξετάζει μια μεγάλη επαγγελματική στροφή.

The Diplomat: Season 2 (31/10/2024)
Μετά από μια βομβιστική επίθεση στο Λονδίνο, μια Αμερικανίδα διπλωμάτης έχει μια δύσκολη αποστολή, καθώς οι υποψίες της φτάνουν στα ανώτατα κλιμάκια της Βρετανικής κυβέρνησης.

ΤΑΙΝΙΕΣ
The Platform 2 (04/10/2024)
Όταν ένας μυστηριώδης αρχηγός επιβάλλει διά νόμου ένα βάναυσο σύστημα κάθετων κελιών, μια νέα άφιξη μάχεται μια αμφιλεγόμενη μέθοδο διανομής φαγητού.

Lonely Planet (11/10/2024)
Σε ένα ειδυλλιακό ησυχαστήριο στο Μαρόκο, μια πρόσφατα χωρισμένη συγγραφέας έρχεται απροσδόκητα κοντά με έναν νεότερο άντρα που επανεκτιμά τις επιλογές του στη ζωή.

Family Pack (23/10/2024)
Όταν ένα παλιό παιχνίδι με κάρτες ζωντανεύει, μια οικογένεια μεταφέρεται σε ένα μεσαιωνικό χωριό όπου πρέπει να ξεσκεπάσει λυκανθρώπους για να μπορέσει να γυρίσει σπίτι.

Don't Move (25/10/2024)
Μια γυναίκα σε πένθος συναντά σε ένα δάσος έναν δολοφόνο που της κάνει μια ένεση με παραλυτική ουσία. Καθώς το σώμα της καταρρέει, ο αγώνας της για επιβίωση ξεκινά.

Hijack '93 (25/10/2024)
Για να διαλύσουν τη στρατιωτική τους κυβέρνηση, τέσσερις άντρες κάνουν αεροπειρατεία σε ένα αεροπλάνο και ασκούν επιρροή στους επιβάτες στο όνομα της κοινωνικής αλλαγής.

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
Unsolved Mysteries: Volume 5 (02/10/2024)
Μια θρυλική πτώση ΑΤΙΑ, μια περίεργη διπλή ανθρωποκτονία και μια ανατριχιαστική υπερφυσική έρευνα περιλαμβάνονται σ' αυτήν τη συλλογή με τα άλυτα μυστήρια.

I AM A KILLER: Season 5 (16/10/2024)
Από κάποιον που σκότωσε τη γιαγιά του μέχρι έναν ληστή που ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε πως το όπλο του ήταν γεμάτο, καταδικασμένοι δολοφόνοι θυμούνται τα εγκλήματά τους.

Martha (30/10/2024)
Μέσα από τα δικά της λόγια, αυτό το ντοκιμαντέρ καταγράφει την ασυγκράτητη άνοδο, την ξαφνική πτώση και την επιστροφή του θρύλου του lifestyle, της Μάρθα Στιούαρτ.

The Manhattan Alien Abduction (30/10/2024)
Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι απήχθη από την κρεβατοκάμαρά της στο Μανχάταν. Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ διερευνά αν επρόκειτο για περίτεχνη φάρσα ή απόδειξη εξωγήινης ζωής.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ
Jurassic World: Chaos Theory: Season 2 (17/10/2024)
Νέοι δεινόσαυροι. Νέοι κίνδυνοι. Νέοι σύμμαχοι. Το Καμπ Φαμ ξεκινά ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο, αναζητώντας σε κάθε γωνιά απαντήσεις - και έναν ασύλληπτο εχθρό.

ΕΠΙΣΗΣ
Ανάμεσα στις παραγωγές άλλων studios που έρχονται στο Netflix τον Οκτώβριο συγκαταλέγονται τα Dogtooth, The Lobster, Skyscraper, Saving Private Ryan, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, The Girl Next Door, The Killing of a Sacred Deer, Inception, Scream και Men in Black: International.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ