Σεπτέμβριος στο Netflix: φθινοπωρινές αποκλειστικότητες

Τί ξεχωρίζει ανάμεσα στις προσθήκες νέων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στον κατάλογo της δημοφιλούς υπηρεσίας;

Νέος μήνας, νέο υλικό για τους συνδρομητές του Netflix, της δημοφιλέστερης Δικτυακής υπηρεσίας ψυχαγωγίας που προσφέρει πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών αντί ενιαίου μηνιαίου αντιτίμου. Τον ένατο μήνα του 2024 στο αποκλειστικό νέο περιεχόμενο του καταλόγου της προστίθενται ταινίες, νέες σεζόν καθιερωμένων σειρών, ντοκυμαντέρ, παιδικά και άλλα.

Αναλυτικά ακολουθούν οι νέες παραγωγές του Netflix με την ημερομηνία διάθεσής τους στο ελληνικό κοινό:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
Outlast: Season 2 (04/09/2024)
Μια νέα ομάδα επιβιωτιστών εισέρχεται στην άγρια φύση της Αλάσκας. Για να κερδίσουν, όμως, 1 εκατ. δολάρια πρέπει να συνεργαστούν ομαδικά και να αποφύγουν δολιοφθορές.


The Perfect Couple (05/09/2024)
Η Αμίλια πρόκειται να μπει σε μια από τις πιο πλούσιες οικογένειες του Ναντάκετ ως νύφη ώσπου ένας σοκαριστικός θάνατος χαλά τον γάμο και τους καθιστά όλους ύποπτους.


Selling Sunset: Season 8 (06/09/2024)
Γκλαμουριά. Μετωπικές συγκρούσεις. Απίστευτα σπίτια. Άλλη μια μέρα στη δουλειά για τον Όμιλο Όπενχαϊμ, καθώς υποδέχεται μια νέα μεσίτρια κι αποχαιρετά έναν παλιό φίλο.


Jack Whitehall: Fatherhood with My Father (10/09/2024)
Ο Τζακ Γουάιτχολ κι ο πατέρας του ξεκινούν ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο για να βρουν απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα που απασχολούν τον κωμικό, ο οποίος είναι πια πατέρας.


Midnight at the Pera Palace: Season 2 (12/09/2024)
Η Έσρα ξαναζεί τα επικίνδυνα γεγονότα του παρελθόντος... αυτήν τη φορά όμως, γυρίζει στη δεκαετία του '40 και ξεκινά μια απεγνωσμένη αναζήτηση της βιολογικής της μητέρας.


Emily in Paris: Season 4 Part 2 (12/09/2024)
Η Έμιλι έχει όλα όσα θέλει. Είναι όμως αυτό που χρειάζεται; Είτε ετοιμάζεται για σκι στις Άλπεις είτε για διακοπές στη Ρώμη, είναι έτοιμη για την επόμενή της περιπέτεια.


Culinary Class Wars (17/09/2024)
Από σεφ εστιατορίων μέχρι χομπίστες, άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα με ταλέντο στη μαγειρική ανταγωνίζονται σε μια σκληρή αναμέτρηση.


Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story (19/09/2024)
Ένα καθηλωτικό δράμα αληθινού εγκλήματος για τη ζωή των καταδικασμένων δολοφόνων, αδελφών Μενέντεζ, και τη βάναυση δολοφονία των γονιών τους το 1989 στο Μπέβερλι Χιλς.


Nobody Wants This (26/09/2024)
Ένα ειδύλλιο γεννιέται ανάμεσα σε μια απερίφραστη παραγωγό podcast κι έναν πρόσφατα χωρισμένο ραβίνο σ' αυτήν την κωμική σειρά με την Κρίστεν Μπελ και τον Άνταμ Μπρόντι.

ΤΑΙΝΙΕΣ
Disco, Ibiza, Locomía (06/09/2024)
Στην Ίμπιζα της δεκαετίας του '80, μια ομάδα φίλων στο εκκεντρικό συγκρότημα Λοκομία εκτοξεύεται στα ύψη, δοκιμάζοντας τις φιλίες, τις ταυτότητες και τις καριέρες τους.


Boxer (11/09/2024)
Έχοντας στο πλευρό του μόνο τη γυναίκα του, ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός μποξέρ αφήνει την κομμουνιστική Πολωνία για να καταφέρει να γίνει ο καλύτερος πυγμάχος.


Technoboys (11/09/2024)
Επιστρέφουν πιο δυναμικοί - και χαμένοι - από ποτέ. Ένα boyband που επιδιώκει την αναγέννηση πρέπει να περιηγηθεί σε έναν κόσμο που μόλις και μετά βίας καταλαβαίνει.


Uglies (13/09/2024)
Σε μια φουτουριστική δυστοπία με επιβεβλημένα πρότυπα ομορφιάς, μια έφηβη που ετοιμάζεται για υποχρεωτική αισθητική επέμβαση ξεκινά ένα ταξίδι για να βρει τη φίλη της.


His Three Daughters (20/09/2024)
Τρεις αδελφές ξανασμίγουν στο σπίτι του ετοιμοθάνατου πατέρα τους στη Νέα Υόρκη. Ένα δράμα του Αζέιζελ Τζέικομπς με τις Νατάσα Λιόν, Ελίζαμπεθ Όλσεν και Κάρι Κουν.


Rez Ball (27/09/2024)
Στην καρδιά της περιοχής Τσάσκα στο Νέο Μεξικό, μια σχολική ομάδα μπάσκετ Ινδιάνων πρέπει να γίνει ένα για να κρατήσει ζωντανό το όνειρο ενός πολιτειακού πρωταθλήματος.


Divorce (27/09/2024)
Δύο πρώην σύζυγοι βρίσκονται ξαφνικά στο έλεος της εκκλησίας, όπου προσπαθούν να επικυρώσουν την ακύρωση του γάμου τους πάνω από είκοσι χρόνια μετά.

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
Untold: Hope Solo vs. U.S. Soccer (03/09/2024)
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Χόουπ Σόλο μιλά για την ταραχώδη άνοδό της στην κορυφή του γυναικείου ποδοσφαίρου μέσα από δημόσια σκάνδαλα και εντάσεις με πρώην συμπαίκτριες.

Apollo 13: Survival (05/09/2024)
Με πρωτότυπο υλικό και συνεντεύξεις, αυτό το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία του Απόλλων 13 και τον αγώνα για την ασφαλή επιστροφή του πληρώματός του στην πατρίδα.

Caught in the Web: The Murders Behind Zona Divas (05/09/2024)
Στις σκοτεινές γειτονιές της Πόλης του Μεξικού, νεαρές γυναίκες χωρίς σκοπό μπλέκουν με μια ιστοσελίδα σεξουαλικής εκμετάλλευσης που οδηγεί σε μια σειρά από φόνους.


Into the Fire: The Lost Daughter (12/09/2024)
Μια μητέρα παρασύρεται σε έναν λαβύρινθο αναπάντητων ερωτημάτων όταν μαθαίνει για την εξαφάνιση της κόρης που έδωσε για υιοθεσία πριν από πολλά χρόνια.


What’s Next? The Future with Bill Gates (18/09/2024)
Σ' αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ, ο οραματιστής της τεχνολογίας και φιλάνθρωπος Μπιλ Γκέιτς μελετά τις προκλήσεις και τις λύσεις που θα διαμορφώσουν τον κόσμο μας.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ
Hot Wheels Let's Race: Season 2 (09/09/2024)
Το θερμόμετρο ανεβαίνει! Τα παιδιά της πόλης Χοτ Γουίλς θέλουν να σώσουν το Απόλυτο Γκαράζ από μια εντυπωσιακή οδηγό μ' ένα αυτοκίνητο που διαθέτει ιδιαίτερες δυνάμεις!

CoComelon: Season 11 (16/09/2024)
Χαλαρώστε κι απολαύστε μια συλλογή ήρεμων, ευχάριστων τραγουδιών με τον Τζέι Τζέι, την οικογένειά του, τους φίλους του και τον αγαπημένο σκύλο όλων, τον Μπίνγκο!

ΕΠΙΣΗΣ
Ανάμεσα στις παραγωγές άλλων studios που έρχονται στο Netflix τον Σεπτέμβριο συγκαταλέγονται τα Perfect Stranger, The Fast and the Furious, A Man Called Otto, Gifted, Pulp Fiction και Star Trek Into Darkness.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ