Logitech: νέο ASTRO A50, πέμπτο και καλύτερο

Κορυφαία ασύρματα ακουστικά με λειτουργία εύκολης εναλλαγής ανάμεσα σε Xbox, PS5 και PC, διαθέσιμα σύντομα

Η Logitech G, το τμήμα της Logitech που εστιάζει σε προηγμένα προϊόντα gaming, αποκάλυψε στο πλαίσιο της πρόσφατης εκδήλωσης Logi Play τα ASTRO A50 πέμπτης γενιάς: ασύρματα ακουστικά σχεδιασμένα για PC games και video games συνοδευόμενα από ειδική, πολυ-λειτουργική βάση (base station) που επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή και χρηση ανάμεσα σε πολλαπλά συστήματα ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας συνδεδεμένα σε αυτήν. Τα καινούργια Α50, μαζί με το ήδη βραβευμένο μοντέλο A50X, συνθέτουν πλέον μία σειρά προϊόντων της Logitech G που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες παικτών που ασχολούνται με games σε περισσότερα από ένα φορμά και αναζητούν απόδοση ήχου αντίστοιχη αυτής που μπορούν να προσφέρουν οι σύγχρονες παραγωγές.

Το ASTRO A50 πέμπτης γενιάς, το οποίο ενσωματώνει την τεχνολογία PlaySync Audio της Logitech G, βασίζεται στην ίδια τεχνική υποδομή με το βραβευμένο A50 X, προσφέροντας απλοποιημένο κι ευέλικτο σύνολο χαρακτηριστικών κατάλληλο για gaming με πολλαπλά συστήματα ψηφιακής διασκέδασης. Η νέα τεχνολογία στην οποία στηρίζεται η λειτουργία PlaySync Audio είναι σχεδιασμένη ειδικά για τους gamers εκείνους που θέλουν να χρησιμοποιούν την διασύνδεση USB-C για εναλλαγή πηγών ήχου μεταξύ διαφορετικών τέτοιων συστημάτων.

Συσκευές συμβατές με PlaySync είναι τα PS5, Xbox Series S/X, Switch και κατάλληλα εξοπλισμένοι Η/Υ. Έχοντας συνδέσει κανείς έως και 3 τέτοιες συσκευές ταυτόχρονα στην ειδική βάση του νέου Astro A50, μπορεί να μεταβεί στον ήχο που προσφέρει η κάθε μία με ένα απλό πάτημα του ειδικού κουμπιού πάνω στα ακουστικά. Είναι ο ταχύτερος, ευκολότερος τρόπος να χρησιμοποιήσει κανείς ασύρματα ακουστικά με πολλαπλά συστήματα gaming και... κυριολεκτικά "θα λύσει τα χέρια" των παικτών που αξιοποιούν στο σαλόνι ή στο γραφείο τους πάνω από δύο ή τρεις τέτοιες συσκευές.

Τα ακουστικά αυτά καθ' αυτά υπόσχονται υψηλή ποιότητα απόδοσης ήχου τόσο βάσει του υλικού που χρησιμοποιείται στο εσωτερικό τους (γραφένιο), όσο και βάσει της τεχνολογίας ασύρματης διασύνδεσης που αξιοποιείται ανάμεσα στα ακουστικά που φορά ο χρήστης και την βάση με την οποία είναι συνδεδεμένες οι συσκευές gaming: αυτή δεν είναι άλλη από την LightSpeed που η Logitech G χρησιμοποιεί σε πολλά μοντέλα gaming πληκτρολογίων ή mouse, εξασφαλίζοντας απροβλημάτιστη ροή δεδομένων με πρακτικά μηδενική καθυστέρηση. Η τεχνολογία LightSpeed είναι αρκετά προηγμένη ώστε να προσφέρει ασυμπίεστο ήχο βάθους 24-bit, με άλλα λόγια ασύγκριτης διαύγειας και λεπτομέρειας. Στο ίδιο υψηλό επίπεδο λειτουργεί και το μικρόφωνο που συνοδεύει τα ακουστικά, υποστηρίζοντας ανάλυση ήχου στα 48 KHz.

Όπως σε πολλά άλλα προϊόντα gaming της Logitech G, οι παίκτες μπορούν και σε αυτό να ρυθμίσουν και βελτιστοποιήσουν τον ήχο που λαμβάνουν ή/και στέλνουν είτε μέσω της εφαρμογής G-HUB σε PC είτε μέσω του app της Logitech G για συσκευές iOS και Android. Το καινούργιο Logitech G ASTRO A50 είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €339 και θα προσφέρεται από άλλα επιλεγμένα καταστήματα τον Οκτώβριο. Για πρακτικές εντυπώσεις, επιφυλασσόμαστε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ