Disney Plus: δελεαστική προσφορά για το 2024

Η Δικτυακή συνδρομητική υπηρεσία ψυχαγωγικού περιεχομένου της Disney σε τιμή-έκπληξη μέχρι το τέλος του χρόνου

Δεν είναι ακριβώς... κρυφό το γεγονός ότι το Disney Plus στην χώρα μας - είτε επειδή άργησε να προσφερθεί στο ελληνικό κοινό, είτε επειδή είχαν ήδη καθιερωθεί άλλες υπηρεσίες πριν την επίσημη έλευσή του εδώ - δεν κατέχει το μερίδιο αγοράς που θα περίμενε κανείς, όντας μακράν τρίτο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της JustWatch. Ακόμη περισσότερο ανησυχητικό, δε, είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, το ποσοστό του Disney Plus στην ελληνική αγορά έχει "καθηλωθεί" στο 14%-15% εδώ και δύο χρόνια σχεδόν. Καμία έκπληξη, λοιπόν, που η Disney θα επιδιώξει να αυξήσει το ποσοστό αυτό στο τελευταίο, περισσότερο εμπορικό, τρίμηνο της χρονιάς με μία ειδική προσφορά που προωθεί αυτόν τον καιρό.

H προσφορά αυτή θα βρίσκεται σε ισχύ έως τις 27 Σεπτεμβρίου και αφορά σε μηνιαίο κόστος μόλις €3.99 για τους επόμενους τρεις μήνες, συνολικά λιγότερο δηλαδή από το μηνιαίο κόστος που θα ισχύει στην συνέχεια στο Disney Plus Premium (€13.99). Ισχύει όμως μόνο για νέους συνδρομητές ή συνδρομητές που κάνουν επανέναρξη, είναι 18 ετών και άνω και πληρούν τις προϋποθέσεις συνδρομής της υπηρεσίας. Μετά το πέρας των 3 μηνών η συνδρομή θα ανανεώνεται αυτόματα με το προαναφερθέν κόστος, όπως συνηθίζεται πλέον να συμβαίνει σε όλες τις προσφορές που στόχο έχουν να προσελκύσουν καινούργιους πελάτες στις συνδρομητικές βάσεις αυτών των υπηρεσιών.

Αν εγγραφεί πάντως κανείς στο Disney Plus στις 27/9, έχει να προσβλέπει μέχρι και τα Χριστούγεννα σε μία πλειάδα από ενδιαφέρουσες παραγωγές. Μόνο μέσα στον Σεπτέμβριο έχουν ήδη ενσωματωθεί ή θα ενσωματωθούν στην βιβλιοθήκη της Δικτυακής αυτής υπηρεσίας τα Kinds of Kindness του Γιώργου Λάνθιμου, Inside Out 2 της Pixar, Agatha All Along της Marvel Television, English Teacher του FX και LEGO Star Wars Rebuild the Galaxy της Disney, καθώς και νέες σεζόν επιτυχημένων σειρών (π.χ. Only Murders in the Building) ή παλαιότερες ποιοτικές τηλεοπτικές σειρές (π.χ. Tracker ή Station 19).

Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλη την διάρκεια της χρονιάς σταδιακά έχουν προστεθεί ουκ ολίγα φιλμ και τηλεοπτικές σειρές υψηλής ποιότητας για ενήλικα και απαιτητικά κοινά - ορισμένες από αυτές βραβευμένες ήδη στις αντίστοιχες κατηγορίες τους - ενώ το Disney Plus παραμένει φυσικά ασυναγώνιστο στον τομέα του περιεχομένου για παιδιά, με πολύ μεγάλη ποικιλία σε ταινίες και σειρές πλήρως εξελληνισμένες.

Αν ο Οκτώβριος, ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος επιφυλάσσουν στο ελληνικό κοινό προσθήκες το ίδιο ποιοτικές με τις προαναφερθείσες, τότε το συνολικό κόστος των €12 μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου είναι σαφώς ενδιαφέρον ως προσφορά "γνωριμίας". Και μέσα στις γιορτές... η οικογένεια επανεξετάζει το θέμα της συνδρομής στο Disney Plus (η δωδεκάμηνη συνεχίζει να κοστίζει €109.99 από €168) έχοντας διαμορφώσει πλέον εικόνα για το περιεχόμενο της υπηρεσίας συνολικά. Για να δούμε, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ