Hi-tech Βαλεντίνε μου!

Κατά γενική ομολογία, ο Άγιος Βαλεντίνος και όλα τα σχετικά με την "ημέρα του έρωτα" είναι μάλλον ασύμβατα με την τεχνολογία ή την ηλεκτρονική διασκέδαση - στα μάτια των περισσότερων Ελληνίδων, τουλάχιστον, που σε μέρα σαν τη 14η Φλεβάρη μόνο κάτι σε λουλουδικό, σοκολάτα, κόσμημα κλπ. φαίνονται να θεωρούν αρμόζον για την περίσταση. Φίλοι tech-heads, μην πτοηθείτε. Be original. Αντί να κάνετε τον προφανή συμβιβασμό και να της αγοράσετε ένα USB stick με καρδούλες, ένα ροζουλί iPod ή - ακόμη χειρότερα - ένα ροζουλί Vaio, φέτος κάντε την υπέρβαση. Αγοράστε της τα Dirty Dancing και Mr. and Mrs. Smith σε Blu-ray ή το συλλεκτικό box του Sex and the City, εξηγώντας της πως για να τα δείτε "όπως πρέπει", χρειάζεστε εκείνη τη λαχταριστή plasma των 50 ιντσών πού ούτως ή άλλως "ζαχαρώνατε". Κάντε της δώρο το πιο πρόσφατο παγκόσμιο tour της αγαπημένης της Shakira ή την τρίωρη παράσταση της Sarah Brightman σε Music DVD, δηλώνοντας με κάθε σοβαρότητα ότι ένα κορυφαίο player της Denon θα της τα προσέφερε "σαν να ήταν εκεί". Ή διαλέξτε της ένα video game στο οποίο μπορεί εφαρμόσει στην εμφάνιση της ηρωΐδας της κάθε ενδυματολογική ανησυχία και άποψη έχει εκδηλώσει ποτέ, υπενθυμίζοντας ότι για να διακρίνει το τούλι στον αστράγαλο με κάθε λεπτομέρεια, ένα PS3 είναι απαραίτητο. Αν έρωτας δεν σημαίνει να μοιράζεσαι, τότε τί σημαίνει; Ε; Ε;

Α, και ένα μικρό... tip για τις κυρίες: ό,τι ισχύει για εσάς, δεν ισχύει απαραίτητα για το έτερό σας ήμισυ. Αν είναι tech geek μπορείτε να είστε βέβαιες ότι ένα δώρο τεχνολογικό δεν θα τον πειράξει καθόλου, μα καθόλου. Ένα πολυπόθητο gadget αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές μας και μας επιβεβαιώνει τον έρωτά σας για μας όσο ελάχιστα άλλα πράγματα. Όχι, αλήθεια.

Υ.Γ. Απλώς ενημερωτικά, η στήλη δέχεται ποικιλία προβολέων 1080p ως δείγμα της αγάπης σας, και τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ