Ιούνιος στο Netflix: καλοκαιρινές αποκλειστικότητες

Τί ξεχωρίζει ανάμεσα στις προσθήκες νέων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στον κατάλογo της δημοφιλούς υπηρεσίας;

Νέος μήνας, νέο υλικό για τους συνδρομητές του Netflix, της δημοφιλέστερης Δικτυακής υπηρεσίας ψυχαγωγίας που προσφέρει πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών αντί ενιαίου μηνιαίου αντιτίμου. Τον έκτο μήνα του 2024 στο αποκλειστικό νέο περιεχόμενο του καταλόγου της προστίθενται ταινίες, νέες σεζόν καθιερωμένων σειρών, ντοκυμαντέρ, παιδικά και άλλα.

Αναλυτικά ακολουθούν οι νέες παραγωγές του Netflix με την ημερομηνία διάθεσής τους στο ελληνικό κοινό:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
Kubra: Season 2 (06/06/2024)
Νέες δυνάμεις, νέα προβλήματα. Θα οδηγήσει ο Γκιοκάν τους οπαδούς του στη σωτηρία ή την καταστροφή;

Sweet Tooth: Season 3 (06/06/2024)
Στο τελευταίο κεφάλαιο, ο Γκας κι οι φίλοι του ξεκινούν ένα ταξίδι ελπίζοντας να γιατρέψουν την Αρρώστια - και να ανακαλύψουν επιτέλους την αλήθεια για τους υβριδικούς.

Perfect Match: Season 2 (07/06/2024)
Παίκτες από ριάλιτι του Netflix αναζητούν τον έρωτα και βλέπουν πόσο ταιριάζουν σ' έναν διαγωνισμό γνωριμιών - μα μόνο ένα ζευγάρι θα ανακηρυχτεί το τέλειο ταίρι.

My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman: Season 5 (12/06/2024)
Σε μια νέα σειρά συνεντεύξεων, ο Ντέιβ μιλά με τη βραβευμένη με Grammy Μάιλι Σάιρους και τον θρύλο του μπάσκετ Τσαρλς Μπάρκλεϊ για τη ζωή και την καριέρα τους.

King of Collectibles: The Goldin Touch Season 2 (12/06/2024)
Η ομάδα της Γκόλντιν επεκτείνεται πέρα από τα αθλητικά αναμνηστικά και έρχεται αντιμέτωπη με την ποπ κουλτούρα και τα συλλεκτικά αντικείμενα, όπως κόμικ, κειμήλια κλπ.

Doctor Climax (13/06/2024)
Ταϊλάνδη της δεκαετίας του 1970. Ένας δερματολόγος ξεκινά μια μαζική σεξουαλική αφύπνιση αρθογραφώντας ως "Δόκτωρ Οργασμός" σε μια εφημερίδα και καταρρίπτοντας ταμπού.

Bridgerton: Season 3 Part 2 (13/06/2024)
Καθώς μια νέα φουρνιά ντεμπιτάντ λαχταρά να αναδειχθεί η πιο λαμπερή από όλες, μια ντροπαλή κοπέλα με διπλή ζωή βρίσκει το φως ανάμεσα σε μυστικά και εκπλήξεις.

Love Is Blind: Brazil: Season 4 (19/06/2024)
Σ' αυτήν τη σεζόν, σινγκλ που είχαν αρραβωνιαστεί ή παντρευτεί, έχουν νέες αισθηματικές ευκαιρίες και κάνουν ουσιαστικούς δεσμούς χωρίς να έχουν δει ο ένας τον άλλο.

The Victims' Game: Season 2 (21/06/2024)
Καθώς ετοιμάζεται να κάνει νέα αρχή με την κόρη του, ο Φανγκ Γι-Τζεν μπλέκει σε μια υπόθεση δολοφονίας και γίνεται ο βασικός ύποπτος.

Savage Beauty: Season 2 (28/06/2024)
Με το πρόσωπο της Bhengu Beauty υπό διωγμόν, η οικογένεια παλεύει για τον έλεγχο της αυτοκρατορίας της, ενώ ο καθένας χωριστά αγωνίζεται για το μέλλον του.

The Mole: Season 2 (28/06/2024)
Το παιχνίδι μεταφέρεται στη Μαλαισία για μια σεζόν με ανατροπές και συγκινήσεις, καθώς οι παίκτες φέρνουν εις πέρας αποστολές για μετρητά - με έναν σαμποτέρ ανάμεσά τους.

ΤΑΙΝΙΕΣ
Under Paris (05/06/2024)
Η Σοφία, μια λαμπρή επιστήμονας, ανακαλύπτει ότι ένας μεγάλος καρχαρίας κολυμπά στα βάθη του ποταμού.

Trigger Warning (21/06/2024)
Όταν μια κομάντο των ειδικών δυνάμεων γυρίζει στην πόλη της μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της, αρχίζει να κάνει ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο που πέθανε.

Drawing Closer (27/06/2024)
Με έναν χρόνο ζωής να του απομένει, ο 17χρονος Άκιτο βρίσκει νέο νόημα στη ζωή δίνοντας χαρά σε μια άρρωστη κοπέλα που της απομένουν μόνο έξι μήνες ζωής.

A Family Affair (28/06/2024)
Μια κοπέλα τα βρίσκει σκούρα όταν η μητέρα της ξεκινά αναπάντεχα μια σχέση με το κατά πολύ νεότερο, διάσημο αφεντικό της.

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
Hitler and the Nazis: Evil on Trial (05/06/2024)
Αυτή η σειρά ντοκυμαντέρ ερευνά την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ και των Ναζί, από τα χρόνια που προηγήθηκαν του Β' Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι το Ολοκαύτωμα και τη Δίκη της Νυρεμβέργης.

How to Rob a Bank (05/06/2024)
Σ' αυτό το ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος, ένας χαρισματικός επαναστάτης που ζει σε δεντρόσπιτο στο Σιάτλ του '90 κάνει μια σειρά από πρωτοφανείς ληστείες τραπεζών.

Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money (06/06/2024)
Έξω από τη φυλακή, η διαβόητη έμπορος νομισμάτων της μαύρης αγοράς Νέλμα Κοντάμα αποκαλύπτει τη συμμετοχή της σε ένα μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς στη Βραζιλία.

Tour de France: Unchained: Season 2 (11/06/2024)
Ο 110ος Γύρος της Γαλλίας είναι πιο επεισοδιακός από ποτέ: οι ομάδες αλλάζουν, τα φαβορί κλονίζονται και οι διεκδικητές του τίτλου είναι πολλοί σε έναν εντυπωσιακό αγώνα.

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal (19/06/2024)
Όταν μια σελίδα γνωριμιών για παράνομες σχέσεις χακάρεται, εκατομμύρια χρήστες βλέπουν τα ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα να διαρρέουν, καταστρέφοντας γάμους και ζωές.

The Accidental Twins (20/06/2024)
Δύο ζευγάρια πανομοιότυπων διδύμων που μπερδεύτηκαν σ' ένα κολομβιανό μαιευτήριο εξερευνούν την ιστορία τους και τις νέες τους ταυτότητες σ' ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ.

Worst Roommate Ever: Season 2 (26/06/2024)
Ζητείται συγκάτοικος; Η απελπισία φέρνει τον κίνδυνο - ή και τον θάνατο - μέσα στο σπίτι, καθώς εκτυλίσσονται πραγματικοί εφιάλτες με απατεώνες, εγκληματίες και φονιάδες.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ
Little Baby Bum: Music Time: Season 2 (03/06/2024)
Οι μαθητές επιστρέφουν στο μαγικό προνήπιο. Ώρα της μουσικής, όπου τα φιλαράκια Μία, Μαξ, Μέιπλ, Αχάν και Μπάρι μαθαίνουν περισσότερα από ποτέ!

ΕΠΙΣΗΣ
Ανάμεσα στις παραγωγές άλλων studios που έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο συγκαταλέγονται τα Baby Driver, Ticket to Paradise, Fatal Attraction, The Fault in Our Stars, The Mona Lisa Smile, Jason Bourne και Kiss the Girls.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ