Logitech G915X: εντυπωσιακά λεπτό, βελτιωμένο σε όλα

Το καλύτερο ασύρματο πληκτρολόγιο των Ελβετών για gaming διαθέσιμο και στην χώρα μας σύντομα

Η Logitech G, το τμήμα εκείνο της Logitech που επικεντρώνεται σε προϊόντα για gamers, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Logi Play παρουσίασε το G915X LightSpeed, το νέο της κορυφαίο πληκτρολόγιο για το κοινό αυτό. Με ύψος μόλις 23 χιλιοστών, το G915X είναι ένα από τα πλέον λεπτά ασύρματα πληκτρολόγια gaming της αγοράς, συνδυάζοντας παράλληλα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και εξαιρετικό σχεδιασμό. Το G915X φιλοδοξεί να προσφέρει στους PC gamers και δη τους απαιτητικούς, την premium εμπειρία χρήσης που αναζητούν από ένα κορυφαίο προϊόν του είδους.

Η Logitech G έλαβε στα υπ' όψιν τις παρατηρήσεις και επιθυμίες κατόχων του G915 LightSpeed - του πληκτρολογίου που κυκλοφόρησε το 2019 και στην ουσία αντικαθίσταται από το G915X - υλοποιώντας μια σειρά από βελτιώσεις και προσθήκες σε όλους τους τομείς. Το νέο μοντέλο ενσωματώνει π.χ. πλήρως ανασχεδιασμένους γαλβανικους διακόπτες, βασισμένους σε νέο σύστημα σε σχήμα σταυρού ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα στα πλήκτρα, αθόρυβη και ακριβέστερη πληκτρολόγηση, καθώς και εύκολη αντικατάσταση ή προσαρμογή των keycaps.

Το σημείο ενεργοποίησης των διακοπτών έχει μειωθεί από 1.5 σε 1.3 χιλιοστά για ταχύτερη απόκριση, ενώ τα keycaps φέρουν διαφορετικό υλικό στην επιφάνειά τους για μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά και λιγότερα σημάδια σε βάθος χρόνου από τ' ακροδάκτυλα του χρήστη. Παράλληλα η αύξηση του πάχους της πλάκας αλουμινίου που στηρίζει την επιφάνεια των πλήκτρων (από τα 1.2 στα 1.5 χιλιοστά) ενισχύει σημαντικά την σταθερότητα του πληκτρολογίου και την αξιοπιστία λειτουργίας του.

Το G915X, πάντως, διατηρεί την ευελιξία της τριπλής συνδεσιμότητας του προκατόχου του, προσφέροντας ταυτόχρονα την εξαιρετικά γρήγορη ασύρματη σύνδεση LightSpeed, την πρακτική του προτύπου Bluetooth, αλλά και ενσύρματη μέσω USB. Η αυτονομία του έχει βελτιωθεί κατά 20% σε σύγκριση με αυτήν του αρχικού G915, χωρίς να επηρεαστεί η απόδοση του νέου μοντέλου σε ο,τιδήποτε: η Logitech G υπόσχεται για την μεγαλύτερη εκ των τριών εκδοχή του G915X έως και 800 (!) ώρες λειτουργίας με απενεργοποιημένο τον οπίσθιο φωτισμό ή και έως 36 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας με την φωτεινότητα RGB ρυθμισμένη στο μέγιστο.

Με το συνοδευτικό λογισμικό KeyControl της Logitech οι παίκτες μπορούν να συνδέσουν οποιοδήποτε πλήκτρο με ενέργεια της επιλογής τους ή με περίπλοκες μακροεντολές που συνδυάζουν πολλαπλές ενέργειες σε μία. Μπορούν επίσης να μετατρέψουν το αριθμητικό πληκτρολόγιο σε "κέντρο εντολών" με πολλές λειτουργίες συγκεντρωμένες σε συντομεύσεις των πλήκτρων αυτών ή να τις συνδυάσουν με το πλήκτρο G Shift των mouse της Logitech G για ακόμη ταχύτερη, άμεση πρόσβαση.

Η νέα αυτή σειρά ασύρματων πληκτρολογίων για gaming της Logitech G περιλαμβάνει το G915X LightSpeed, το G915X LightSpeed TKL και το G915X LightSpeed Wired προς €259, €235 και €209 αντίστοιχα. Οι δύο ασύρματες επιλογές διατίθενται σε μαύρο και άσπρο χρώμα, ενώ η ενσύρματη σε μαύρο. Και τα τρία μοντέλα είναι διαθέσιμα άμεσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Logitech G, θα είναι πολύ σύντομα σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής και για τις πρακτικές μας εντυπώσεις... επιφυλασσόμαστε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ