Logitech Pure-Fi Anywhere 2

Μουσική παντού, βελτιωμένη στα σημεία

Τιμή: €199,00

Εταιρία: Logitech
Διανομή: Logitech Greece

Οι συσκευές iPod και iPhone που έχουν κάνει την εμφάνισή τους μέχρι στιγμής στην αγορά έχουν δημιουργήσει μία διόλου ευκαταφρόνητη βάση χρηστών, οι οποίοι επενδύουν σημαντικά ποσά σε περιφερειακά που μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των φορητών media player τους. Με αυτό το σκεπτικό, η Logitech έχει δημιουργήσει μία σειρά ηχείων ειδικά σχεδιασμένων για τις συσκευές της Apple, που δεν παύουν να υποστηρίζουν και άλλα MP3 player - και δύο χρόνια μετά τη διάθεση του Pure-Fi Anywhere, ήρθε η ώρα για το νέο μοντέλο της σειράς, το Pure-Fi Anywhere 2.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης κατηγορίας προϊόντων της Logitech είναι η ευκολία μεταφοράς τους, κάτι που γίνεται αμέσως αντιληπτό από τη λεπτή κατασκευή και του νέου αυτού προϊόντος. Το πάχος του ανέρχεται σε μόλις 4 εκατοστά (37 εκατοστά μήκος και 9 ύψος), ενώ το βάρος του δεν ξεπερνά τα 730 γραμμάρια. Η ειδική προστατευτική θήκη μέσα στην οποία έχει τοποθετηθεί το προϊόν στο πακέτο αγοράς προσφέρει τον απαραίτητο χώρο για τη μεταφορά του μαζί με το ασύρματο χειριστήριο και το τροφοδοτικό, ενώ η Logitech έχει συμπεριλάβει και 4 προσαρμογείς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τη συσκευή της Apple που θέλει ο χρήστης να αξιοποιήσει. Για τους καταναλωτές που χρησιμοποιούν κάποιο άλλο media player, το οποίο δεν ανήκει στην οικογένεια των iPod ή iPhone, το προϊόν της Logitech φέρει ειδική υποδοχή στο πίσω μέρος μέσω της οποίας είναι δυνατή η σύνδεση με τη χρήση απλού καλωδίου.

Από άποψης σχεδιασμού, το Pure-Fi 2 βαδίζει στα γνωστά μονοπάτια της ελβετικής εταιρίας και χαρακτηρίζεται από το ματ φινίρισμα στο εξωτερικό περίβλημα. Διατίθεται σε δύο χρωματισμούς (λευκό και μαύρο) και χαρακτηρίζεται από τα τέσσερα ηχεία που έχουν τοποθετηθεί στο μπροστινό τμήμα. Στο κέντρο υπάρχει ο χώρος για την τοποθέτηση του iPod/iPhone και όλα τα πλήκτρα βρίσκονται στο επάνω και δεξιά τμήμα. Εκεί, ο χρήστης θα βρει την ένδειξη της μπαταρίας (και της φόρτισης), το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, το αντίστοιχο Stereo XL για τα έξτρα ηχεία (που αποδίδουν τις χαμηλότερες συχνότητες), τις επιλογές Shuffle και Repeat, καθώς και τα πλήκτρα για αύξηση και μείωση της έντασης ήχου. Όλες οι παραπάνω επιλογές προσφέρονται και μέσω του συνοδευτικού ασύρματου χειριστηρίου, το οποίομπορεί να λειτουργήσει σε ακτίνα 4.5 μέτρων.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ