Logitech Ultrathin Keyboard Cover (iPad Air)

Το τέλειο tablet, το τέλειο πληκτρολόγιο, το τέλειο ζευγάρι!

Είδος: Αξεσουάρ
Τιμή: €99,00

Εταιρία: Logitech
Διανομή: Logitech Greece

Μετά από τεσσάρων ετών διαδρομή στην παγκόσμια αγορά, έχει εν πολλοίς γίνει αποδεκτό απ' όλους το γεγονός ότι τα tablet είναι μεν θαυμάσιες συσκευές για πολλά πράγματα, αλλά δεν προσφέρονται για παραγωγική δουλειά... μόνα τους. Συνεχίζουν να χρειάζονται ένα υλικό πληκτρολόγιο για να πλησιάσουν την ευχρηστία ενός laptop, γι' αυτό και έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες τέτοια περιφερειακά για το δημοφιλές tablet της Apple. Ανάμεσα σε όλα αυτά, πάντως, οι προτάσεις της έμπειρης Logitech ξεχωρίζουν - ειδικά, δε, αυτή, η καλύτερή της: το Ultrathin Keyboard Cover για το iPad Air.

Πρόκειται για ένα περιφερειακό που αναλαμβάνει δύο ξεχωριστές, αλλά σχεδόν εξίσου σημαντικές λειτουργίες: καθιστά εφικτή την εύκολη εισαγωγή κειμένου στο λεπτότερο κι ελαφρύτερο iPad μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα προστατεύει την... ευαίσθητη πλευρά των tablet της Apple, αυτή της οθόνης. Καταφέρνει, δε, και τα δύο με στυλ και χωρίς να αφαιρεί τίποτε από την λιτή και απέριττη, απ' όλους αποδεκτή σχεδιαστική ομορφιά των iPad: το πάχος του είναι σχεδόν ακριβώς όσο αυτό του Air και το design του ακολουθεί τη συλλογιστική της πασίγνωστης αμερικανικής εταιρείας. Τοποθετημένο στο νέο iPad και κλειστό, το Ultrathin Keyboard Cover δίνει ακριβώς την εικόνα που φανταζόμαστε πως θα έδινε ένα tablet της Apple που φέρει εξ ορισμού αποσπώμενο πληκτρολόγιο. Τόσο απλά!

Ως περιφερειακό για τα tablet της Apple, το Ultrathin Keyboard Cover δεν χρειάζεται φυσικά "εγκατάσταση": μετά την πρώτη φόρτιση και την αναγνώριση του πληκτρολογίου από το iPad μέσω Bluetooth, το προϊόν της Logitech είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί κανονικά. Η αίσθηση που αποπνέει το πληκτρολόγιο κατά τη χρήση είναι άριστη, κοντά σε αυτήν που εισπράττουμε συνήθως από το αντίστοιχο πληκτρολόγιο ενός λεπτού φορητού υπολογιστή: επαρκέστατη απόσταση ανάμεσα στα πλήκτρα, αισθητή "διαδρομή" στο πάτημα κάθε πλήκτρου, σχεδόν μηδενικός θόρυβος κατά τη χρήση. Μετά από 2-3 ώρες χρήσης, συνειδητοποιεί κανείς ότι... απλώς γράφει κείμενα κανονικά, χωρίς να αντιλαμβάνεται ιδιαίτερη διαφορά σε σχέση με το πώς δουλεύει π.χ. σε ένα τυπικό laptop. Το γεγονός είναι, αναμφίβολα, θετικό.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ