Logitech Wireless Speaker Z515

Μουσική παντού, σχεδόν από παντού!

Είδος: Αξεσουάρ
Τιμή: €110,00

Εταιρία: Logitech
Διανομή: Logitech Greece

Η κατηγορία των συμπαγών, μεταφερόμενων σετ ηχείων, αυτών δηλαδή που αναλαμβάνουν να διοχετεύσουν μουσική από συγκεκριμένες πηγές χωρίς να τοποθετούνται σε έναν χώρο σταθερά, είχε... περίεργη πορεία. Πριν από π.χ. 6 ή 7 χρόνια ελάχιστο ενδιαφέρον υπήρχε για τα προϊόντα αυτά. Η μεγάλη επιτυχία όμως των iPod/iPhone της Apple, καθώς και η δυνατότητα όλο και περισσότερων κινητών τηλεφώνων διαφόρων εταιρειών ν' αναπαράγουν ψηφιακή μουσική μέσα από τέτοια ηχεία, έχει αυξήσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον του κοινού γι' αυτά τα σετ. Το Wireless Speaker Z515 είναι η νέα πρόταση της Logitech στη συγκεκριμένη κατηγορία κι αναλαμβάνει να διοχετεύσει μουσική στο χώρο όπου θα τοποθετηθεί, προερχόμενη από μία πλειάδα συσκευών. Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνονται όχι μόνο όλες οι σύγχρονες... i- (Phone, Pod, Pad), αλλά και Η/Υ και οποιαδήποτε άλλη συμβατή με το πρότυπο ασύρματης διασύνδεσης Bluetooth A2DP.

Το Z515 ενσωματώνει στερεοφωνικά ηχεία 2 ιντσών, τα οποία βρίσκονται πίσω από το σύνηθες μεταλλικό πλέγμα για λόγους προστασίας. Μίία ειδική υποδοχή στο πίσω μέρος της συσκευής αποθηκεύει τον πομπό συνδεσμολογίας USB, ο οποίος αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει την επικοινωνία ανάμεσα σε αυτήν και τους υπολογιστές desktop ή laptop. Το καπάκι, μάλιστα, που αφαιρείται για να τοποθετηθεί αυτός ο μικρός πομπός λειτουργεί ταυτόχρονα και ως... βάση στήριξης (!) με συγκεκριμένη γωνία κλίσης. Στο πίσω μέρος της συσκευής βρίσκονται και τα πλήκτρα αύξησης ή μείωσης της έντασης του ήχου, καθώς και το πλήκτρο ενεργοποίησης κι απενεργοποίησης του Z515.

Το Z515 προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες στο χρήστη που θα το επιλέξει για να λαμβάνει ήχο από ποικιλία πηγών. Προσφέρει πολλαπλούς τρόπους σύνδεσης με αυτές, είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά - το μεγεθός και το βάρος του είναι μικρά - και δεν απαιτεί αυτό καθ' αυτό ιδιαίτερες ρυθμίσεις. Μάλιστα, η Logitech έχει συμπεριλάβει στη συσκευασία - όπως και σε πολλές αντίστοιχες κυκλοφορίες της το τελευταίο χρονικό διάστημα - μία ειδική θήκη που μπορεί να προστατέψει τη συσκευή κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της από ένα σημείο σε ένα άλλο.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ