Δαχτυλίδι Bluetooth... "ακούω την καρδιά σου"

Εντυπωσιακός τρόπος "επαφής" για hi-tech ζευγάρια, με το αντίστοιχο κόστος βέβαια

Δεν χωρά αμφιβολία στο γεγονός, θεωρούμε, πως με... τελείως διαφορετικά πράγματα από την τεχνολογία έχει συνδέσει μία γυναίκα κάποιο δαχτυλίδι που θα της αγοράσει ο/η σύντροφός της - όμως ο 21ος αιώνας μπορεί να επαναπροσδιορίσει με ψηφιακό τρόπο ακόμη και τα πλέον παραδοσιακά και συμβολικά δώρα, όπως φαίνεται. Απόδειξη; Το HB Ring της TheTouch, ένα δαχτυλίδι - ή μάλλον ζεύγος δαχτυλιδιών - που μπορεί να κρατά... συνδεδεμένους (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δύο ανθρώπους, προσφέροντάς τους την δυνατότητα να "νοιώσουν" τον παλμό ο ένας του άλλου, σε όποια γωνιά του πλανήτη κι αν τυχαίνει να βρίσκονται!

Το HB Ring στην ουσία δεν είναι κάτι περισσότερο από μία έξυπνα σχεδιασμένη συσκευή που έχει την μορφή καλαίσθητου (αν και λίγο... παχουλού) δαχτυλιδιού, ενσωματώνοντας όμως αναγνώστη παλμών και ασύρματη διασύνδεση Bluetooth. Αυτά επιτρέπουν στους κατόχους τους να αισθανθούν ανά πάσα στιγμή τον παλμό του συντρόφου τους - με την προϋπόθεση πως... φορά το δαχτυλίδι, προφανώς - απλώς αγγίζοντας το δικό τους: το δαχτυλίδι "στέλνει" μέσω Bluetooth το σχετικό σήμα στο smartphone του ενός, το οποίο, μέσω Internet, λαμβάνει τους παλμούς του άλλου από το δικό του δαχτυλίδι μέσω του δικού του smartphone. H TheTouch αποδίδει 160 ώρες λειτουργίας σε κατάσταση αναμονής και 14 ώρες συνεχούς λειτουργίας στο HB Ring, οπότε όσον αφορά στην αυτονομία τα περιθώρια για παράπονα δεν είναι μεγάλα (στην συσσκευασία των δύο δαχτυλιδιών εννοείται πως περιλαμβάνεται και φορτιστής για το καθένα).

Συσκευές όπως αυτή, καθημερινής και πολύωρης χρήσης, θα πρέπει φυσικά να είναι ανθεκτικές, γι' αυτό τα HB Ring είναι κατασκευασμένα από ζαφείρι. Τον Νοέμβριο κυκλοφορεί η πρώτη, ακριβότερη έκδοση, με σημαντικό τμήμα του περιβλήματος κατασκευασμένο από ροζ χρυσό, αντί σχεδόν $3000 ανά ζεύγος - ενώ στις αρχές του 2017 θα διατεθεί η περισσότερο... ευρείας κατανάλωσης έκδοση, με το αντίστοιχο τμήμα του περιβλήματος από ανοξείδωτο ατσάλι αντί $600. Οι προπαραγγελίες για τα HB Ring έχουν ήδη ξεκινήσει και, παρά το υψηλό αντίτιμό τους, δείχνουν πως θα εξαντληθούν σύντομα τόσο στην ακριβότερη όσο και στην περισσότερο προσιτή έκδοση - όσοι... πιστοί της ψυχικής σύνδεσης που αποστάσεις δεν γνωρίζει (αρκεί να υπάρχει η απαραίτητη σύνδεση 3G/4G), προσέλθετε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ