ΓΕΡΜΑΝΟΣ: ανανεωμένο κατάστημα στο The Mall Athens

Περισσότερες high-tech συσκευές για δοκιμή, Tech Experts για συμβουλή

Δεν είναι ανακριβές να παρατηρήσει κανείς πως τα περισσότερα καταστήματα τεχνολογίας στην ελληνική αγορά... μοιάζουν ανησυχητικά πολύ μεταξύ τους και πως, σε πολλές περιπτώσεις, η συλλογιστική της λειτουργίας τους δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτε από την αντίστοιχη προηγούμενων δεκαετιών. Κάθε πρόοδος σε αυτόν τον τομέα, με άλλα λόγια, είναι σαφώς ευπρόσδεκτη - και η αλυσίδα ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιο καιρό μία διαδικασία ανανέωσης των καταστημάτων της ώστε αφενός να διαφοροποιηθεί, αφετέρου να ανταποκριθεί περισσότερο αποτελεσματικά στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Στο πλαίσιο αυτό πρόσφατα ανανεώθηκε ριζικά το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens, το οποίο θ' αποτελέσει πρότυπο για την διαμόρφωση και άλλων της γνωστής αλυσίδας στο ίδιο επίπεδο.

Χαρακτηριστικά της νέας προσέγγισης του καταστήματος είναι η ανοικτή είσοδος χωρίς βιτρίνες, η στρατηγική τοποθέτηση πλαισίων σήμανσης που κατευθύνουν τον πελάτη στα σημεία ενδιαφέροντος, οι διακριτές προϊοντικές "ζώνες", καθώς και οι θεματικές "βιωματικές" γωνίες όπου οι καταναλωτές είναι σε θέση να δοκιμάσουν νέα video games, να πειραματιστούν με πρωτοποριακά gadgets ή να ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική. Παρόντα στο νέο κατάστημα για δοκιμή είναι ευρύτατης γκάμας τεχνολογικά προϊόντα, από smartphones και tablets, μέχρι smart gadgets - drones, wearables, action cameras - smart TV, laptops και αξεσουάρ, καθώς και μεγάλη ποικιλία από εκπαιδευτικά παιχνίδια ρομποτικής.

Στο νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ του The Mall Athens οι καταναλωτές θα βρουν πιστοποιημένους πωλητές, αλλά και τους Tech Experts: εξειδικευμένους συμβούλους με άριστη γνώση των τεχνικών χαρακτηριστικών και της συνδεσιμότητας των διαφόρων προϊόντων τεχνολογίας, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να επιλέξουν το κατάλληλο προϊόν με βάση τις ανάγκες τους. Η αλυσίδα ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα συνεχίσει να αναβαθμίζει τα καταστήματά της με αμείωτο ρυθμό - ήδη έχουν ανανεωθεί 170 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα - και γνώμονα την νέα προσέγγιση που περιγράψαμε, καθώς και την συνολικά υψηλού επιπέδου εμπειρία εξυπηρέτησης του καταναλωτή. Ευχόμαστε, φυσικά, καλές δουλειές!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ