Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Πληκτρολόγιο και κάλυμμα, δύο σε ένα!

Είδος: Αξεσουάρ
Τιμή: €99,99

Εταιρία: Logitech
Διανομή: Logitech Greece

To γεγονός ότι τα tablet θεωρούνται, θα έπρεπε να θεωρούνται και φυσικά... είναι κατηγορία εντελώς διαφορετική από αυτή των φορητών υπολογιστών, δεν σημαίνει πως στους κατόχους iPad δεν λείπει κάτι που οι δεύτεροι προσφέρουν. Όσο κι αν θα υποστήριζε πολύς κόσμος - μεταξύ αυτών κι εμείς - το αντίθετο, είναι αρκετές τελικά οι φορές που θα χρειαστεί να εισάγει κανείς με το εικονικό πληκτρολόγιο ενός tablet περισσότερες από λίγες λέξεις. Εκεί όλοι θα πεθυμήσουμε το πληκτρολόγιο των laptop. Ε, για τις περιπτώσεις αυτές η Logitech (εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή αξεσουάρ για πολλά είδη συσκευών) έχει πολλαπλές προτάσεις-λύσεις. Και η καλύτερη από αυτές είναι, αναμφίβολα, το ολοκαίνουργιο Ultrathin Keyboard Cover.

Πρόκειται για ένα περιφερειακό που αναλαμβάνει δύο ξεχωριστές, από πολλές απόψεις το ίδιο σημαντικές λειτουργίες: καθιστά εφικτή την εύκολη εισαγωγή κειμένου στο iPad 2 και το νέο iPad, ενώ παράλληλα προστατεύει την... ευαίσθητη πλευρά των tablet της Apple, αυτή της οθόνης. Καταφέρνει, δε, και τα δύο με στυλ και χωρίς να αφαιρεί τίποτε από την λιτή και απέριττη, απ' όλους αποδεκτή σχεδιαστική ομορφιά των iPad: το πάχος του είναι σχεδόν ακριβώς όσο αυτό των ίδιων των tablet της Apple και το design του ακολουθεί τη συλλογιστική της πασίγνωστης αμερικανικής εταιρείας. Τοποθετημένο στο iPad και κλειστό, το Ultrathin Keyboard Cover δίνει ακριβώς την εικόνα που φανταζόμαστε πως θα έδινε ένα tablet της Apple που φέρει εξ ορισμού αποσπώμενο πληκτρολόγιο. Τόσο απλά!

Ως περιφερειακό για τα tablet της Apple, το Ultrathin Keyboard Cover δεν χρειάζεται φυσικά κάποιου είδους... εγκατάσταση: μετά την πρώτη φόρτιση και την αναγνώριση του πληκτρολογίου από το iPad μέσω Bluetooth, το προϊόν της Logitech είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί κανονικά. Η αίσθηση που αφήνει το πληκτρολόγιο κατά τη χρήση είναι άριστη, πολύ κοντά σε αυτήν που εισπράττουμε συνήθως από το αντίστοιχο πληκτρολόγιο ενός πολύ λεπτού φορητού υπολογιστή: επαρκέστατη απόσταση ανάμεσα στα πλήκτρα, αισθητή "διαδρομή" στο πάτημα κάθε πλήκτρου, μηδενικός θόρυβος κατά τη χρήση. Μετά από 1-2 ώρες χρήσης, συλλάβαμε τον εαυτό μας απλώς να... γράφει κείμενα κανονικά, χωρίς να αντιλαμβανόμαστε καμία ιδιαίτερη διαφορά σε σχέση με το πώς δουλεύουμε καθημερινά με υπολογιστές desktop και laptop. Το γεγονός είναι, αναμφίβολα, θετικό.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ