PlayStation5 Slim: σε μειωμένη τιμή για λίγες μέρες

Μαζί με εντυπωσιακές εκπτώσεις σε εκατοντάδες ποιοτικά games του στο PlayStation Store

Οι καλύτερες εκπλήξεις είναι αυτές που έρχονται "από το πουθενά" και... ακριβώς μία τέτοια φαίνεται πως έχει (και) για τον Μάρτιο η Sony: η εταιρεία, στο πλαίσιο ειδικής προωθητικής ενέργειας, προσφέρει στο ελληνικό κοινό την ευκαιρία να αποκτήσει σε μειωμένη τιμή το νέο μοντέλο PlayStation5, αυτό που κυκλοφόρησε στην χώρα μας τον Δεκέμβριο και η αγορά αποκαλεί "PS5 Slim" για να το διακρίνει από το αρχικό. Μέχρις εξάντλησης των διαθέσιμων αποθεμάτων, λοιπόν, το "πλήρες" μοντέλο PS5 Slim (αυτό δηλαδή με το ενσωματωμένο UHD Blu-day drive και όχι η Digital Edition που το στερείται) θα πωλείται προς €474, με έκπτωση δηλαδή της τάξης των €75 από την καθιερωμένη τιμή των €549 στην οποία αντιστοιχεί σε κανονικές συνθήκες. Στην προωθητική ενέργεια της Sony λαμβάνουν μέρος οι μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων και καταστήματα λιανικής της χώρας.

Παράλληλα με την έκπτωση του PS5 Slim στα €474 ισχύει και άλλη με το σύστημα της Sony συνοδευόμενο από δεύτερο χειριστήριο DualSense προς €534 (από €609). Στα τρία Sony Center της Αττικής υπάρχει και άλλη με PS5 Slim συν το ειδικό πακέτο DualSense με αντίτυπο του FC24 της Electronic Arts προς €579 (από €669), αλλά και άλλα "πακέτα" PS5 Slim με ΑΑΑ συνοδευτικούς τίτλους της Sony και έξτρα DualSense με έκπτωση της τάξης των €100 συνολικά. Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια αφορά μόνο στην "πλήρη" έκδοση PS5 Slim με τον ενσωματωμένο οδηγό οπτικών δίσκων. Η Digital Edition παραμένει στα €449 και, αν μη τί άλλο, κάνει την τρέχουσα προσφορά της Sony να δείχνει ακόμη ελκυστικότερη στα €474: το UHD BD drive του "πλήρους" μοντέλου μπορεί να αξιοποιηθεί και για θέαση ταινιών σε υψηλή ανάλυση εικόνας/ήχου, αλλά και για προσφορές σε games του PS5 στην υλική τους έκδοση.

Η προσωρινή μείωση τιμής δεν είναι καθόλου κακή, ειδικά αν την σκεφτεί κανείς όχι μόνο ως κέρδος για τον τελικό καταναλωτή, αλλά και ως χρηματική διαφορά που αγοράζει... 500 games περίπου! Ναι, δεν είναι γραμματικό λάθος: τα €75 σχεδόν καλύπτουν το κόστος ενός χρόνου συνδρομής στην υπηρεσία PlayStation Plus Extra της Sony (€99), η οποία προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε περίπου 500 τίτλους PS4/PS5 - ανάμεσά τους και πολλούς αληθινά κορυφαίους στην κατηγορία τους - για 12 μήνες. Είναι μακράν το δημοφιλέστερο επίπεδο συνδρομής του PS Plus, το οποίο μόνο μέσα στον Μάρτιο προσέθεσε στην βιβλιοθήκη της υπηρεσίας games επιπέδου ΑΑΑ όπως τα NBA 2K24, Marvel’s Midnight Suns, Resident Evil 3 και Mystic Pillars: Remastered.

Με τα ίδια περίπου με τα χρήματα που θα έδινε κανείς για ν' αποκτήσει μόνο το PS5, κοινώς, τώρα αποκτά και το σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας της Sony, και έναν μεγάλο αριθμό από games που μπορεί να παίξει με αυτό άμεσα χωρίς πρόσθετο κόστος. Είναι ο συνδυασμός με την υψηλότερη αξία που έχει προσφέρει ο ιαπωνικός κολοσσός στην διαδρομή του PS5 Slim μέχρι στιγμής, καθώς οι ώρες ποιοτικής διασκέδασης που μπορεί να προσφέρει είναι... κυριολεκτικά αμέτρητες!

Παράλληλα με αυτήν την προσφορά η Sony έχει σε εξέλιξη και προωθητική ενέργεια στο PlayStation Store, την Essential Picks: εκατοντάδες δημοφιλή και εμπορικά επιτυχημένα games για PS4/PS5 με σημαντική έκπτωση που κυμαίνεται ανάμεσα στο 30% και το 75%. Τόσο μεγάλες εκπτώσεις διαμορφώνουν την τιμή πολλών από αυτά τα games σε επίπεδο χαμηλότερο των €10, τις περισσότερο αξιοπρόσεκτες δε επιλογές τις συναντήσαμε ανάμεσα στα €20 και στα €40, όπου βρίσκονται ορισμένες από τις δημοφιλέστερες παραγωγές των τελευταίων ετών για PlayStation. Η προωθητική αυτή ενέργεια θα διαρκέσει μέχρι και τις 27/3.

Ο κατάλογος των games αυτής της προωθητικής ενέργειας βρίσκεται σε αυτήν την σελίδα. Τον ρυθμίσαμε μεν ώστε να εμφανίζει τα πλήρη games, αλλά στο πλαίσιο της ίδιας ενέργειας υπάγονται και επεκτάσεις περιεχομένου ή έξτρα υλικό για πολλούς, πάρα πολλούς δημοφιλείς τίτλους. Οι συνδρομητές PS Plus έχουν σε πολλές από αυτές τις εκπτώσεις πρόσθετη μείωση τιμής ως παροχή της συνδρομής τους, ενώ πολλά από τα πλέον ποιοτικά games που προσφέρονται στο πλαίσιο της ενέργειας Essential Picks περιλαμβάνονται επίσης στον κατάλογο των σχεδόν 500 τίτλων του PS Plus Extra, οπότε... ο νοών, νοείτω!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ