Sony: όλες οι προσφορές των Days of Play

Και τα νέα games που μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν οι συνδρομητές PlayStation Plus τον Ιούνιο

Το κοινό των PlayStation έχει συχνά την ευκαιρία να αξιοποιήσει προωθητικές ενέργειες της Sony ώστε να αποκτήσει τα προϊόντα που θέλει με λιγότερα χρήματα - και αυτό το χρονικό διάστημα, που έχει πρακτικά καθιερωθεί επί δύο δεκαετίες ως "οι μέρες της Ε3" παρ' ότι η ομώνυμη έκθεση κατά πάσα πιθανότητα έχει περάσει στην Ιστορία, παραδοσιακά προσφέρει αξιοπρόσεκτες εκπτώσεις σε συσκευές και games αναγνωρίζοντας την γενικότερη προσοχή που προσελκύει η ηλεκτρονική ψυχαγωγία στο πλαίσιο αυτό. Το 2024 δεν αποτελεί εξαίρεση, με την Sony να προωθεί ήδη την εκπτωτική ενέργεια Days of Play με πάρα πολλές προσφορές σχεδόν κάθε είδους.

Όσον αφορά στις συσκευές PlayStation, η Sony προσφέρει αυτές τις μέρες - έως και τις 12/6 - το PlayStation5 και το PlayStation5 Digital Edition προς €499 και €399 αντίστοιχα, μειώνοντας δηλαδή το κόστος απόκτησής τους κατά €50 σε κάθε έκδοση. Στο εμπόριο κυκλοφορούν και διάφορα "συνδυαστικά πακέτα" με το ένα ή το άλλο σύστημα και πρόσθετα χειριστήρια DualSense ή/και τίτλους AAA της Sony για το PS5, τα οποία στο σύνολό τους δίνουν στους καταναλωτές την ευκαιρία να εξοικονομήσουν περισσότερα χρήματα. Εννοείται πως τα PS5 που πωλούνται και στην ελληνική αγορά είναι πλέον αποκλειστικά τα μοντέλα "Slim" που η Sony κυκλοφόρησε πέρσι τον Δεκέμβριο.

Για όσους και όσες, δε, είτε ενδιαφέρονται να μπουν στον κόσμο του PlayStation για πρώτη φορά με τα λιγότερα δυνατά χρήματα ή να αξιοποιήσουν ένα δεύτερο PlayStation σε κάποιον άλλο χώρο, έκπτωση έχει γίνει και στο PlayStation4, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί με μόλις €219 (από €309) κι αποτελεί εξαιρετική πρόταση αν σκεφτεί κανείς την τεράστια βιβλιοθήκη games του και το χαμηλό τους κόστος. Εκπτώσεις ενδιαφέρουσες έχει κάνει η Sony και στα περιφερειακά ή αξεσουάρ της: το PlayStation VR2 δέχθηκε την πρώτη μείωση τιμής του, κατά €100 τόσο στην βασική έκδοση (€499 από €599) όσο και στην έκδοση που συνοδεύεται από το Horizon: Call of the Mountain (€549 από €649). Δημοφιλέστερες... μακράν, φυσικά, ως αγορές τα χειριστήρια DualShock, τα οποία μπορούν να αποκτηθούν και στις έξι διαθέσιμες αποχρώσεις τους προς €49.99 αντί για τα €74.90 της συνιστώμενης τιμής λιανικής.

Στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας Days of Play άλλωστε οι κάτοχοι PlayStation μπορούν να αποκτήσουν εκατοντάδες τίτλους - και τους περισσότερους αληθινά κορυφαίους για PS5/PS4 των τελευταίων ετών - σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή. Στο εμπόριο διατίθενται, για παράδειγμα, τα Spider-man 2 και Rise of the Ronin προς €49.99 αντί για το σύνηθες €79.99, αλλά και... υποχρεωτικές αγορές όπως τα Gran Turismo 7, God of War Ragnarok και The Last of Us Part I στο ίδιο κόστος. Παλαιότερα hits της Sony για PS5 - αναφερόμαστε πάντοτε στην υλική τους έκδοση - μπορούν να αποκτηθούν με €39.90, €29.90 ή και €19.90 (το ίδιο και οι εκδόσεις τους για PS4). Στο PlayStation Store, δε, οι εκπτώσεις είναι ακόμη μεγαλύτερες για πολύ ευρύτερη γκάμα τίτλων - η τεράστια λίστα βρίσκεται εδώ - ενώ γίνονται και διάφορές προσφορές περιορισμένης χρονικής διάρκειας, οπότε η περιοχή του PS Store σε όλα τα PlayStation αξίζει τακτικής επίσκεψης αυτές τις μέρες.

Από σήμερα, 4/6 γίνονται διαθέσιμοι και οι δωρεάν τίτλοι που προσφέρει η Sony στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus για τον Ιούνιο. Οι συνδρομητές και των τριών επιπέδων - Essential, Extra, Premium - θα λάβουν τα Streets of Rage 4, SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake και AEW Fight Forever. Το Streets of Rage 4 είναι μακράν το αγαπημένο μας... old school beat' em up για PS4/PS5, με υπέροχα σχεδιασμένα γραφικά, εθιστικό gameplay, πλήθος επιλογών παιχνιδιού και την δυνατότητα συμμετοχής έως και τεσσάρων παικτών ταυτόχρονα στο ίδιο PlayStation.

Ακριβώς για κάτι τέτοια games αξίζει περισσότερο η τρέχουσα έκπτωση της Sony στα πρόσθετα χειριστήρια DualSense, όπως βέβαια και για το καλύτερο "ποδοσφαιράκι" της αγοράς αυτήν την στιγμή, το EA FC24, το οποίο οι συνδρομητές PS Plus επίσης μπορούν να λάβουν εντελώς δωρεάν έως τις 18/6 - αν μη τί άλλο και για να "παίξουν" με συγγενείς και φίλους τα ματς του επερχόμενου πρωταθλήματος UEFA Euro 2024. Καθόλου, μα καθόλου, μα... καθόλου άσχημα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ