Logitech: παγκόσμιo event ανοιχτό στο κοινό σύντομα

Η Δικτυακή εκδήλωση της εταιρείας σε ζωντανή μετάδοση στις 17 Σεπτεμβρίου - λεπτομέρειες

Όλες οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας πλέον θέλουν να έχουν, πέρα από τα κλαδικά μέσα ενημέρωσης, επαφή άμεση και με το καταναλωτικό κοινό - ειδικά μάλιστα με τους fans τους, οι οποίοι προσβλέπουν σε νέα προϊόντα, συνεργασίες και ανακοινώσεις από τις εταιρείες αυτές με συνδετικό κρίκο πάντοτε το Internet. Αυτήν ακριβώς την προσέγγιση θ' ακολουθήσει σε λίγες ημέρες η Logitech G, το τμήμα εκείνο της Logitech το οποίο επικεντρώνεται στα προϊόντα gaming, με την εκδήλωση Logi PLAY 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στις 20.00.

Πρόκειται για ένα Δικτυακό event που θα λάβει χώρα παγκοσμίως σε πραγματικό χρόνο, με απευθείας μεταδόσεις από πόλεις όπως το Παρίσι, το Βερολίνο, η Σαγκάη, το Τόκιο, το Σίδνεϊ, η Μαδρίτη, το Σάο Πάολο και άλλες - εξασφαλίζοντας έτσι ότι gamers απ' όλο τον κόσμο θα είναι σε θέση να συμμετάσχουν στην μεγάλη αυτή γιορτή παρευρισκόμενοι στις αντίστοιχες τοπικές εκδηλώσεις. Το event θα μεταδοθεί μέσα από όλα τα δημοφιλή κανάλια ροής video όπου έχει επίσημη παρουσία η Logitech G - όπως τα Twitch, YouTube, Facebook, Douyin και Bilibili - και στην διάρκειά του θα γίνουν αποκαλύψεις νέων προϊόντων, θα ανακοινωθούν ενδιαφέρουσες συνεργασίες και θα υπάρξουν διάφορες εκπλήξεις για το κοινό της εταιρείας.

Η εκδήλωση υπογραμμίζει την δέσμευση της εταιρείας να διευρύνει τα όρια της τεχνολογίας του gaming και να καλλιεργήσει μία ενεργή κοινότητα γύρω από τη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Το Logi PLAY 2024 υπόσχεται πως θα προσφέρει κάτι σε όλους, από τους απλούς gamers μέχρι τους επαγγελματίες αθλητές που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα e-sports, αναδεικνύοντας την αφοσίωση της Logitech G στη βελτίωση της ψυχαγωγικής εμπειρίας όλων των παικτών, σε όλο τον κόσμο.

Οι φίλοι και φίλες των προϊόντων Logitech G που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην μεγάλη αυτή Δικτυακή εκδήλωσή της δεν έχουν παρά να δηλώσουν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στην ειδική σελίδα που έχει δημιουργηθεί γι' αυτόν τον σκοπό, ώστε να ειδοποιηθούν εγκαίρως για τα περαιτέρω. Και... θα σάς δούμε στις 17/9 το βράδυ!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ