Logitech POP Icon Keys: παραγωγικότητα με στυλ

Το νέο ασύρματο πληκτρολόγιο των Ελβετών "βάζει χρώμα" στην καθημερινή δουλειά με PC, Mac ή άλλες συσκευές

Η Logitech, εταιρεία με επιτυχημένη πορεία δεκαετιών στα επαγγελματικά περιφερειακά και αξεσουάρ Η/Υ, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του POP Icon Keys, ενός πρωτοποριακού και εντυπωσιακού πληκτρολογίου που επιτρέπει στους καταναλωτές να εκφράσουν την αισθητική και την προσωπικότητά τους, αλλά και να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, στο πλαίσιο της καθημερινής δουλειάς με PC ή Mac.

Το POP Icon Keys φιλοδοξεί να προσδώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα στον χώρο εργασίας των επαγγελματιών - είτε βρίσκονται στο γραφείο είτε στο σπίτι - συνδυάζοντας το ξεχωριστό design με την κορυφαία λειτουργικότητα που αναμένει κανείς από προϊόν της Logitech. Τα low-profile, καμπυλωτά πλήκτρα του προσφέρουν άνετη, αθόρυβη πληκτρολόγηση ενώ οι ζωηροί χρωματικοί τόνοι και ο ασυνήθιστος σχεδιασμός του συνεισφέρουν στην δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας περισσότερο ευχάριστου και μοντέρνου.

Το POP Icon Keys φέρει τέσσερα προγραμματιζόμενα πλήκτρα με τα οποία οι καταναλωτές μπορούν να εκτελούν διάφορες ενέργειες ή συνδυασμούς τους που εξοικονομούν χρόνο στο πλαίσιο καθημερινής εργασίας. Όλα μπορούν να ρυθμιστούν ακριβώς όπως ο χρήστης τα επιθυμεί με την δωρεάν εφαρμογή Logi Options Plus της Logitech για Windows ή macOS. Το πληκτρολόγιο πάντως χρησιμοποιείται κανονικά και με άλλα λειτουργικά συστήματα, από τα iOS και iPadOS μέχρι τα Android, Linux και ChromeOS, ώστε να παραμένει αξιοποιήσιμο κι από άλλους Η/Υ, smartphones ή tablets. Με αυτονομία λειτουργίας έως και 36 μήνες, τo POP Icon Keys προσφέρει αξιοπιστία και απρόσκοπτη παραγωγικότητα με ποικιλία συσκευών για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Το σετ POP Icon Combo της Logitech συνδυάζει το νέο POP Icon Keys με το POP Mouse, το οποίο διαθέτει τον ειδικό τροχό κύλισης SmartWheel για πλοήγηση με ακρίβεια και την τεχνολογία Silent Touch στα πλήκτρα ώστε να μειώνεται ο θόρυβος των κλικ κατά 90%. Ως ιδανικό "ταίρι" για το νέο POP Icon Keys, το POP Mouse διαθέτει κι αυτό δύο προγραμματιζόμενα πλήκτρα που μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της εφαρμογής Logi Options Plus. Με αυτονομία έως και 24 μήνες - και την δυνατότητα εναλλαγής και χρήσης του με έως και τρεις διαφορετικές συσκευές - το μοντέρνο, συμπαγές κι εργονομικό POP Mouse επιτρέπει την αποδοτική εργασία με στυλ ακριβώς όπως το POP Ιcon Keys.

To καινούργιο POP Icon Keys θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως σε μαύρο, λευκό, λιλά και ροζ μέσα στον τρέχοντα μήνα στην τιμή των €62.99, ενώ το POP Mouse κοστίζει €31.99 και το σετ το POP Icon Keys Combo συνολικά κατά τι λιγότερο (€82.99). Τα τρία αυτά προϊόντα συνδυάζονται επίσης με το ειδικά σχεδιασμένο Logitech Desk Mat (που πωλείται προς €22.99) για την δημιουργία του... απολύτως ασορτί σταθμού εργασίας από πλευράς χρωματικής κι αισθητικής. Για όσους και όσες αυτό έχει τόση σημασία όση η ίδια η παραγωγικότητα που ζητούν από το πληκτρολόγιο και το mouse τους, έχουν πλέον επιλογές!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ