Astro Bot: νέο περιεχόμενο, δωρεάν για όλους

Ο σημαντικότερος φετινός τίτλος της Sony για το PS5 εμπλουτίζεται με καινούργιο υλικό και... έπεται συνέχεια

Δεν είναι δύσκολο να υποστηρίξει κανείς πως το Astro Bot, ο αποκλειστικός τίτλος των Team Asobi και Sony για το PlayStation5 ήταν η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς... κυριολεκτικά: ενώ μέχρι τον Μάιο δεν γνωρίζαμε την ύπαρξή του, όχι μόνο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο αλλά έχει ήδη αποσπάσει πλήθος βραβείων και σημειώσει πωλήσεις που ελάχιστα άλλα games φέτος έχουν ως τώρα καταγράψει. Όπως παραδέχεται και η Team Asobi, αν υπήρχε μία αδυναμία μόνο που θα μπορούσε να προσάψει κανείς στο έξοχο Astro Bot είναι πως θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια - κάτι όμως για το οποίο η ταλαντούχα αυτή ομάδα ανάπτυξης της Sony σκοπεύει σταδιακά να "αποζημιώσει" ξεκινώντας από αύριο, 17 Οκτωβρίου.

Με δημοσίευσή της στο επίσημο PlayStation blog, η Team Asobi επιβεβαίωσε κάτι που είχε αναφερθεί σε συνέντευξη γαλλικού μέσου ενημέρωσης τον Σεπτέμβριο: διαθέσιμο θα είναι από τις 17/10 έως και τις 14/11 πρόσθετο περιεχόμενο για το Astro Bot, το οποίο θα προσφερθεί στους κατόχους του τίτλου εντελώς δωρεάν. Αυτό περιλαμβάνει πέντε νέες πίστες ειδικά σχεδιασμένες για να παιχθούν με αντίπαλο τον χρόνο (speedrun), με την δυνατότητα μάλιστα καταγραφής των επιδόσεων του παίκτη ώστε να ενταχθούν σε παγκόσμιο πίνακα κατάταξης για ανάδειξη των καλύτερων από αυτές. Η Team Asobi σημειώνει, δε, πως κάθε μία από τις πέντε αυτές πίστες περιλαμβάνει από δύο νέα Special Bots που μπορούν να απελευθερώσουν οι παίκτες και να προσθέσουν στην συλλογή τους.

Οι πέντε νέες πίστες που θα προσφέρει δωρεάν η Sony στους κατόχους του Astro Bot θα διατεθούν στις 17 Οκτωβρίου (Building Speed), 24 Οκτωβρίου (Let It Slide), 31 Οκτωβρίου (Spring-Loaded Run), 7 Νοεμβρίου (Helium Heights) και 14 Νοεμβρίου (Rising Heat). H Team Asobi μάλιστα υπογραμμίζει πως αυτό δεν είναι το μόνο έξτρα υλικό που θα προσφέρει φέτος για το Astro Bot και μπορούμε να σκεφτούμε ορισμένα ενδεχόμενα: μία πίστα θεματικά αφιερωμένη στο επερχόμενο PS5 Pro για παράδειγμα; Από μία για τις γιορτές Thanksgiving και Χριστουγέννων; Ίσως μία συνοδευτική μεγάλης ανακοίνωσης που θα γίνει πριν το τέλος της χρονιάς; Για να δούμε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ