Logitech: νέα σειρά περιφερειακών για επαγγελματίες gamers

Σε συνεργασία με κορυφαίους εκπροσώπους των σύγχρονων e-sports σε παγκόσμιο επίπεδο

Η Logitech G, το τμήμα της Logitech που εστιάζει στα προϊόντα gaming, ανακοίνωσε την διάθεση της νέας της σειράς προϊόντων PRO: αυτής που είναι σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των κορυφαίων αθλητών e-sports σήμερα. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει τα μοντέλα gaming mouse PRO X SUPERLIGHT 2 DEX και PRO 2 LIGHTSPEED, καθώς και το πληκτρολόγιο PRO X TKL RAPID, επίσης ειδικά σχεδιασμένο για PC gaming στο ανώτερο επίπεδο ανταγωνισμού.

Η Logitech G έχει αναπτύξει τα νέα αυτά προϊόντα σε στενή συνεργασία με εκατοντάδες επαγγελματίες αθλητές e-sports ώστε να καλύψει τις δικές τους αυξημένες ανάγκες - ή τις ανάγκες των καταναλωτών gamers με πολύ υψηλές απαιτήσεις - με ευρεία γκάμα σχετικών επιλογών. Από το σχήμα και τα υλικά κατασκευής, μέχρι την εργονομία και την λειτουργικότητα, τα μέλη της σειράς PRO έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις απόλυτες επιδόσεις σε όλους τους τομείς.

Το PRO X SUPERLIGHT 2 DEX, για παράδειγμα, είναι ένα gaming mouse έχει διαμορφωθεί ειδικά για χρήση από δεξιόχειρες παίκτες, λαμβάνοντας στα υπ' όψιν τις ανάγκες των επαγγελματιών αυτών σε τίτλους όπως τα Counter-Strike και Valorant. Το ασύμμετρο σχήμα του προσφέρει άνεση και ακρίβεια, καθιστώντας το αληθινό εργαλείο για όσους λαμβάνουν μέρος σε πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου ανταγωνισμού.

Το νέο αυτό μοντέλο στηρίζεται στον αισθητήρα HERO 2 για κορυφαία ταχύτητα σάρωσης και βέβαια στην ασύρματη τεχνολογία διασύνδεσης LightSpeed της Logitech για πρακτικά μηδενικές καθυστερήσεις στην μετάδοση δεδομένων. Το DEX παραμένει άλλωστε, παρά τις επαγγελματικές του προδιαγραφές, ένα προϊόν που σέβεται το περιβάλλον, καθώς είναι κατασκευασμένο από έως και 55% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Στο πλαίσιο της προσφοράς περισσότερων επιλογών στους επαγγελματίες gamers, η Logitech αναβαθμίζει και το ήδη επιτυχημένο και αναγνωρισμένο της gaming mouse, το PRO 2 LIGHTSPEED. Στο καινούργιο μοντέλο διατηρεί τον δημοφιλή αμφιδέξιο σχεδιασμό και την ασύρματη διασύνδεση LightSpeed, αλλά μεταβαίνει πλέον στον αισθητήρα HERO 2, προσφέροντας στους παίκτες την ανώτερη δυνατή απόδοση και ακρίβεια που μπορούν να έχουν από προϊόν της Logitech G σε αυτήν την κατηγορία. Τόσο το αναβαθμισμένο PRO 2 LIGHTSPEED όσο και το PRO X SUPERLIGHT 2 DEX είναι διαθέσιμα για παραγγελία και στην Ελλάδα.

Παράλληλα με αυτά τα δύο μοντέλα gaming mouse, η Logitech θα προσφέρει τον Δεκέμβριο και το PRO X TKL RAPID, πληκτρολόγιο για επαγγελματίες των e-sports που ενσωματώνει μία σειρά από ειδικά χαρακτηριστικά. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται οι μαγνητικοί διακόπτες πλήκτρων (με ρυθμιζόμενα σημεία ενεργοποίησης και γοργή επαναληπτική λειτουργία), η δυνατότητα ορισμού του ποιά πλήκτρα έχουν προτεραιότητα ενεργοποίησης όταν ο παίκτης πατά πολλά μαζί, αλλά και η ρύθμιση του PRO X TKL RAPID χωρίς καν λογισμικό αν αυτός το προτιμά. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης για το νέο πληκτρολόγιο της Logitech G έχει οριστεί στα €195, του αναβαθμισμένου PRO 2 LIGHTSPEED στα €145 και του PRO X Superlight 2 DEX στα €175. Επαγγελματικά εργαλεία, αντίστοιχο κόστος!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ