AthensCon 2015, συνέντευξη: Ανδρέας Πεφάνης

Ο διοργανωτής του φεστιβάλ, λίγο πριν ανοίξουν οι πύλες του, απαντά στις ερωτήσεις μας

AD: Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από το πρόγραμμα του φεστιβάλ, οι διαθέσιμες εκδηλώσεις και δραστηριότητες είναι πολλές. Αν έπρεπε να ξεχωρίσετε κάποιες από αυτές, ποιές θα προτείνατε στο κοινό; Ως... "δεν χάνεται με τίποτε" τρόπον τινά;

ΑΠ: Δύσκολη ερώτηση, γιατί η απλή αλήθεια είναι πως είναι τόσες πολλές οι δραστηριότητες και οι εκδηλώσεις που φιλοξενούμε, ώστε ειλικρινά δεν ξέρω ποια να πρωτοδιαλέξω. Όλα τα εργαστήρια και οι ομιλίες παρουσιάζουν κατά τη γνώμη μου μεγάλο ενδιαφέρον: οποιοσδήποτε τις παρακολουθήσει θα φύγει με νέες πληροφορίες, γνώσεις και πληρέστερη ματιά του εκάστοτε θέματος. Είναι και πολλές, και δωρεάν, και μεγάλης ποικιλίας ως προς τη θεματολογία τους - δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην βρει οποιοσδήποτε τουλάχιστον ορισμένες που θέλει να παρακολουθήσει.

Σίγουρα δε θα έχανα με τίποτε, πάντως, το εργαστήριο Water Dance με τον Μίλτο Γερολέμου του Game of Thrones! Πότε θα έχουμε ξανά την ευκαιρία να κάνουμε μάθημα ξιφασκίας με τέτοιο δάσκαλο; Αν κάτσει κανείς βέβαια όλη μέρα σε ομιλίες και εργαστήρια, θα χάσει την ευκαιρία να παίξει κάποια από τα πολυάριθμα επιτραπέζια παιχνίδια και video games που θα είναι διαθέσιμα. Όσον αφορά στην αρένα και τους εκθέτες, δε; Υποχρεωτική επίσκεψη!


Το μόνο σίγουρο είναι πως όλη η ομάδα διοργάνωσης του φεστιβάλ έχει κάνει τα... αδύνατα δυνατά για να εξασφαλίσει πως όλος ο κόσμος που θα επισκεφθεί το κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο το Σαββατοκύριακο θα διασκεδάσει, θα μάθει, θα περάσει όμορφα μερικές ώρες με τρόπο που κανένα άλλο φεστιβάλ στη χώρα μας δεν έχει προσφέρει μέχρι σήμερα. Έχουμε δουλέψει για πολύ καιρό, επίμονα, ώστε να μείνει σε κάθε επισκέπτη - είτε είναι θιασώτης του φανταστικού για πολλά χρόνια, είτε περίεργος να γνωρίσει καινούργια ψυχαγωγικά πράγματα - αξέχαστη αυτή η εμπειρία της AthensCon. Σας περιμένουμε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ