Epic Games Store: μεγάλες εκπτώσεις σε κορυφαία PC games

Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, δωρεάν και το υπέροχο Dragon Age Inquisition για... εντυπωσιακό ξεκίνημα!

Ναι, τα PlayStation5 και Xbox Series X προσφέρουν πολύ υψηλό δείκτη κόστους/αξίας ως συστήματα αυτά καθ' αυτά: προσωπικό υπολογιστή ικανό να αποδώσει ικανοποιητικά τα περισσότερα σύγχρονα games με κόστος σύνθεσης τα... €449 είναι σχεδόν αδύνατο να συνθέσει κανείς. Τα games σε PlayStation ή Xbox, ωστόσο, κοστίζουν συνήθως περισσότερα χρήματα (και για περισσότερο καιρό) απ' ότι τα αντίστοιχά τους σε προσωπικούς υπολογιστές, για τα οποία πραγματοποιούνται συνεχώς προωθητικές ενέργειες και μεγάλες εκπτώσεις από όλα τα μεγάλα Δικτυακά καταστήματα των PC games. Μία τέτοια προωθητική ενέργεια μόλις ξεκίνησε η Epic και είναι μία από τις πλέον αξιόλογες των τελευταίων μηνών.

Στο πλαίσιο των εκπτώσεων αυτών - που η Epic ονομάζει απλώς Mega Sale - μία σειρά από κορυφαία PC games έχουν δεχθεί μειώσεις τιμών της τάξης του 30% "και πάνω", με ορισμένα ν' αγγίζουν μειώσεις της τάξης του 80% (!). Αυτό σημαίνει πως πολλοί ποιοτικοί τίτλοι επιπέδου ΑΑΑ παλαιότεροι που είχαν ούτως ή άλλως μειωμένη τιμή, μπορούν τώρα ν' αποκτηθούν με λιγότερα από €19.99, αν και η Epic έχει δώσει περισσότερη έμφαση σε νεότερους τίτλους που έχουν ήδη αποδειχθεί δημοφιλείς και τώρα προσφέρονται στο μισό κόστος του πλήρους αρχικού.

Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές ανάμεσα στις προσφορές games που γίνονται στο πλαίσιο της Epic Mega Sale ξεχώριζαν αυτές για τα Assassin's Creed Mirage (€24.99), Hogwarts Legacy (€29.99), Alan Wake 2 (€39.99), Red Dead Redemption 2 (€23.99) και Robocop: Rogue City (€29.99), όπως και για το αγαπημένο μας και πολύ πρόσφατο Prince of Persia: The Lost Crown (€29.99). Υπάρχουν φυσικά πάρα πολλές άλλες προσφορές σε χαμηλότερες τιμές, που περιλαμβάνουν εξαιρετικές παραγωγές κάθε είδους ίσως όχι τόσο καινούργιες ή διάσημες, αλλά σαφώς ελκυστικές για το κόστος στο οποίο προσφέρονται (ανάμεσα στα €4.99 και τα €14.99).

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, πάντως, και... επίκαιρη είναι η προσφορά για το EA Sports FC 24 (€13.99) το οποίο εν όψει UEFA Euro 2024 θα δεχθεί σύντομα δωρεάν αναβάθμιση με τα δεδομένα της διοργάνωσης και ειδική σχετική επιλογή παιχνιδιού, αλλά και οι προσφορές σε εκδόσεις τίτλων ΑΑΑ της Sony για PC - όπως των God of War, The Last of Us Part I, Ratchet & Clank Rift Apart, Uncharted Legacy of Thieves Collection, Horizon Zero Dawn, Returnal και Spider-man Remastered - που μπορούν να αποκτηθούν με έκπτωση από 35% έως και 75%.

Η Epic έχει, άλλωστε, φροντίσει να προσελκύσει πάρα πολλούς PC gamers στο Δικτυακό της κατάστημα ώστε να δουν τις εκπτώσεις αυτές προσφέροντας αυτήν την εβδομάδα δωρεάν το εκπληκτικό Dragon Age: Inquisition και μάλιστα στην Game of the Year Edition (περιλαμβάνει άφθονο πρόσθετο περιεχόμενο που είχε αρχικά διατεθεί ως DLC καθώς και έξτρα αντικείμενα ή διάφορα άλλα bonus). Στις τέσσερις επόμενες εβδομάδες η Epic υπόσχεται να προσφέρει δωρεάν από έναν τέτοιο τίτλο μεγάλου βεληνεκούς, οπότε οι PC gamers μπορούν να προσβλέπουν σε... συναρπαστικό καλοκαίρι χωρίς πολλά έξοδα!

Οι τρέχουσες εκπτώσεις της Epic Mega Sale θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 13/6 και αξίζει να παρακολουθεί κανείς τακτικά αυτές τις μέρες την κεντρική σελίδα της προωθητικής αυτής ενέργειας, καθώς μέχρι τότε αναμένται να προστίθενται νέοι τίτλοι εκεί. Κλικ, κλικ, κλικ!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ