Resistance 3

Τρίτο και καλύτερο - και φυσικά 3D!

Είδος: Action
Φορμά: Playstation3
Τιμή: €69,99

Εταιρία: Sony
Διανομή: Sony Hellas

To αντίστοιχο στα κινηματογραφικά δεδομένα θα ήταν - είμαστε σίγουροι πως οι συνάδελφοι του σινεμά θα συμφωνήσουν - οι ταινίες δράσης του Jason Statham: πόσες από αυτές μπορείς να φέρεις στις αίθουσες, πριν αρχίσει ο κόσμος να τις θεωρεί προβλέψιμες, κάτι που θα καθιστούσε ακόμη δυσκολότερο για π.χ. την 20th Century Fox να ξεκινήσει και να καταστήσει επιτυχία μία νέα τριλογία α λα Transporter; Η απάντηση είναι "όχι πολλές", γι' αυτό και το να ξεκινήσεις, να καθιερώσεις και να αναδείξεις ένα shoot' em up πρώτου προσώπου στο PlayStation3 είναι διπλά δύσκολο απ' ότι με άλλα games. Ο κόσμος "τα έχει παίξει όλα" σε αυτήν την κατηγορία. Και ένας τίτλος όπως το Resistance 3 όχι μόνο πρέπει να αποδείξει πως έχει να προσφέρει κάτι καινούργιο σε σχέση με όσα έχουμε δει στο παρελθόν, αλλά και ότι είναι καλύτερο των δύο - ήδη προσεγμένων - προκατόχων του.

Ε, λοιπόν, γίνεται. Κι ας είναι απίστευτα δύσκολο. Και το Resistance 3 πλησιάζει πάρα πολύ κοντά στο να το καταφέρει, έστω κι αν - για να το πετύχει - δεν απομακρύνεται από την πεπατημένη όσο θα θέλαμε και θα μπορούσε.

Πρωταγωνιστής στο τρίτο αυτό Resistance είναι ο Joseph Capelli, o πολεμιστής που είχε ατιμωτικά εκδιωχθεί από το στρατό στο τέλος του προηγούμενου τίτλου. Ο Capelli έχει βρει καταφύγιο σε έναν μικρό υπόγειο οικισμό κάπου στις ΗΠΑ, καθώς η εξωγήινη φυλή των Chimera φαίνεται να έχει σχεδόν επιτύχει στο σχέδιό της να καταλάβει τη Γη: πάνω από το 90% του ανθρώπινου πληθυσμού έχει πλέον αφανιστεί. Ο πρωταγωνιστής όμως θα υποστεί και εκεί επίθεση από τους εξωγήινους και, προκειμένου ν' αντιμετωπιστεί ριζικά η απειλή των Chimera, θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη όπου έχουν ανοίξει μία διαστασιακή πύλη με τον δικό τους πλανήτη. Και από εκεί... αρχίζουν τα όργανα. Ή μάλλον, τα πολυβόλα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ