TV SuperStars

Reality shows για... όλους!

Το πιο ενδιαφέρον τμήμα του TV SuperStars, πάντως, είναι - κατά τη γνώμη μας - το Let's Get Physical. Αυτό θα μπορούσε να παρομοιαστεί με το πασίγνωστο τηλεπαιχνίδι Wipe Out: οι παίκτες καλούνται να συμμετάσχουν σε μία σειρά... απάνθρωπων δοκιμασιών, όπως να τρέξουν πάνω σε ένα κύλινδρο, προσπαθώντας παράλληλα να αποφύγουν δύο γιγάντια γάντια του μποξ που κάνουν το πέρασμά τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή να... εκτοξευτούν με τη βοήθεια μιας σφεντόνας στο βάθος της πίστας και να περάσουν από μικρά πλαίσια έχοντας πάρει τη σωστή πόζα (που ρυθμίζεται από την κλίση που δίνει ο παίκτης στο Move).

Αν και η αλήθεια είναι πως το TV SuperStars εκ των πραγμάτων δεν έχει πολλά περιθώρια για εντυπωσιακά γραφικά και ήχο, η δημιουργία της Cambridge Studios είναι αξιοπρεπέστατη. Κάθε χαρακτήρα έχει να επιδείξει φυσική κίνηση στα διάφορα mini-games όπου καθοδηγείται από τους παίκτες, ενώ η ηχητική επένδυση έχει συμπληρωματικό ρόλο, με το σετ των χιουμοριστικών εφέ να "κάνει ατμόσφαιρα" και την όλη εικαστική προσέγγιση των... reality shows να συμβαδίζει πανέμορφα με το περιεχόμενο του τίτλου και το αντικείμενό του.

Όπως περιμένει κανείς από εκπρόσωπο αυτής της κατηγορίας τίτλων, οι επιλογές παιχνιδιού του TV SuperStars δεν μπορούν να είναι... αμέτρητες, αλλά συγκεκριμένες. Μέχρι και 4 παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν παράλληλα στα διάφορα mini-games: είτε ο καθένας με τη σειρά του, είτε σε ομάδες των δύο. Πίνακες ένταξης σε παγκόσμια κατάταξη μέσω PlayStation Network δεν ήταν παρόντες στην έκδοση του τίτλου που είχε στη διάθεσή του το Αθηνόραμα Digital - η οποία ήταν πανομοιότυπη της εμπορικής - η Sony ωστόσο δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο σχετικής αναβάθμισης που θα προσθέσει αυτή τη λειτουργία στο μέλλον.

Ο απλός, κατανοητός κι ακριβής χειρισμός, καθώς και το έντονο στοιχείο του ανταγωνισμού ανάμεσα στους συμμετέχοντες παίκτες, είναι τα δύο χαρακτηριστικά στοιχεία του TV SuperStars - και, όχι τυχαία, αυτά που το καθιστούν τόσο διασκεδαστικό, ειδικά για παρέες των τεσσάρων. Χωρίς να προσφέρει κάτι το εξόχως πρωτοποριακό, αλλά κάνοντας πολύ καλή χρήση των δυνατοτήτων του PlayStation Move, ο τίτλος της Sony για το PlayStation3 είναι πρόταση που θα τιμηθεί δεόντως τις... coccooning χειμωνιάτικες νύχτες και τα Σαββατοκύριακα, από παίκτες όλων των ηλικιών. Μοντέλο; Διαφημιστής; Master Chef; Όλα και... όχι μόνο!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ