TV SuperStars

Reality shows για... όλους!

Όπως είχαμε αναφέρει και στην σχετική παρουσίαση του Start the Party, οι προτάσεις της Sony για τους φίλους του PlayStation 3 που έχουν ήδη αποκτήσει ή σκοπεύουν να αποκτήσουν το PlayStation Move είναι αρκετές και θα συνεχίζουν να εμπλουτίζονται με γρήγορους ρυθμούς. Μετά τον άκρως διασκεδαστικό οικογενειακό τίτλο της ιαπωνικής εταιρείας, του οποίου το στυλ παιχνιδιού ήταν περισσότερο αυτό της "χαλαρής" διασκέδασης κι όχι του έντονου συναγωνισμού, το TV SuperStars κυκλοφορεί ως μία πρόταση επικεντρωμένη στον δεύτερο, θέτοντας ως και τέσσερις φίλους αντιμέτωπους σε μία σειρά από δοκιμασίες.

Kάθε συμμετέχων ξεκινά από ένα κεντρικό εικονικό... studio, όπου θα κληθεί να δημιουργήσει το χαρακτήρα του. Έχει την επιλογή είτε να διαλέξει κάποιον από τους έτοιμους είτε να δημιουργήσει τη δική του ψηφιακή εκδοχή από την αρχή. Σ' αυτή τη διαδικασία συμμετέχει ενεργά η κάμερα του PlayStation Eye, η οποία μπορεί να καταγράψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σε τρεις διαφορετικές φάσεις και να τα προβάλει στον εικονικό χαρακτήρα που θα δημιουργήσει. Κάθε παίκτης μπορεί στη συνέχεια να παραμετροποιήσει την εμφάνισή του, αλλάζοντας σχεδόν ο,τιδήποτε, από το ντύσιμο μέχρι και το χτένισμα. Απώτερος στόχος των παικτών μέσα από όλα αυτά είναι να κερδίσουν τους περισσότερους πόντους φήμης, οι οποίοι θα χρησιμεύσουν ως... εφαλτήριο για εξώφυλλο στα πρώτα σε κυκλοφορία μηνιαία περιοδικά.

Το TV SuperStars χωρίζεται σε πέντε διαφορετικά τηλεοπτικά shows: τα FrockStar, D.I.Y. Raw, Big Beat Kitchen, Super Television Acting Agency και Let's Get Physical. Κάθε ένα από αυτά βάζει τους συμμετέχοντες σε μία σειρά από δοκιμασίες που θα τους αναγκάσουν να χρησιμοποιήσουν το PlayStation Move με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους για ν' ανταπεξέλθουν. Το FrockStar, για παράδειγμα, είναι αφιερωμένο στη μόδα, οπότε κάθε χαρακτήρας καλείται να εκτελέσει συγκεκριμένες κινήσεις με το PlayStation Move ώστε να κάνει την αρτιότερη, εντυπωσιακότερη εμφάνιση στην... πασαρέλα (!).

Το D.I.Y. Raw αναθέτει στους παίκτες να καταστρέψουν συγκεκριμένα τμήματα ενός σπιτιού, μετατρέποντας το χειριστήριο του Move σε εικονική... "βαριοπούλα". Το Big Beat Kitchen είναι reality show μαγειρικής στυλ... Master Chef, όπου οι παίκτες καλούνται να ολοκληρώσουν μία συνταγή σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, κάνοντας τις λιγότερες δυνατές ζημιές στην κουζίνα. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, ο παρουσιαστής οδηγεί τον παίκτη σ' ένα χορευτικό mini-game, όπου κάθε παίκτης οφείλει να κάνει συγκεκριμένες κινήσεις προς τις τέσσερις κατευθύνσεις με το PlayStation Move. To Super Television Acting Agency, από την άλλη, είναι reality show δημιουργίας διαφημιστικών spot (!), όπου κάθε παίκτης πρέπει να κάνει επιτυχημένες προτάσεις για να επιλεγεί από τον εκάστοτε πελάτη.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ